2777
2789

ببخشید یه کم طولانیه... 

سه سال پیش یه پسری تو اینستا واسم ریکوئست فرستاد آشنا شدیم گفت من سایت فیلم و سریال دارم میلیاردرم هکرم فلانم خیلیم هیکل گنده و ترسناک بود تیپش. تهدیدم میکرد آدرسمو پیدا میکنه و... منم چون تهدیدم میکرد و از طرفی فیلم و سریال‌هایی که پیدا نمیکردم رو واسم پیدا میکرد یه گوشه نگهش داشتم. پارسال بهم پیشنهاد کار تو سایتش رو داد رد کردم. بارها ازم خواست و من هر بار قبول نکردم. چند ماه پیش دوباره خیلی اصرار کرد گفت درآمدش خیلی خوبه و... بالاخره یه جوری راضیم کرد. واسش ۲۷۰۰ تا فایل تورنت جور کردم و قرار بود بهم سرور بده تا بتونم همه رو دانلود کنم و تو سایت آپلودشون کنم ولی همش میپیچوند منو و هی بهانه میاورد حتی واسه پرداخت حقوق هم مدام میپیچوند. بابام بهم گفت یارو حتما کلاهبرداره فقط میخواد اون فایل‌ها رو از چنگت دربیاره منم همین فکر رو کردم و تمام فایل‌ها رو پاک کردم و گفتم من دیگه باهات همکاری نمیکنم. کلی اصرار کرد گفت فایل فدای سرت تو کلی تایم و انرژی گذاشتی و من میخوام پولتو بدم. قبول نکردم گفت قبول نکنی میزنم واسه خیریه گفتم بزن ولی دست بردار نبود. انقدر اصرار کرد آخرش قبول کردم پول رو ریخت حتی گفت کادوی تولدت از طرف من و بعدش قول داد دیگه بهم پیام نده. الان هر چند وقت یه بار با اکانت‌های مختلف بهم پیام میده و میگه فایل رو تحویل ندادی فقط از اولش نقشه کشیده بودی پول منو بخوری 😐 بهش میگم شماره کارت بده پولتو بهت پس بدم قبول نمیکنه میگه من انقدر دارم که اون پول واسم مهم نیست. فازش چیه به نظرتون؟ چی میخواد واسه چی هی برمیگرده؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر پول به حسابت واریز کرد؟آدم سمی به نظر می رسه من بودم از بیخ قطع ارتباط می کردم باهاش

واسم ویس فرستاد گفت هیچکس نمیتونه منو از زندگیش حذف کنه فوقش فقط میتونین بلاکم کنین من به همه چیتون دسترسی دارم 😐

واسم ویس فرستاد گفت هیچکس نمیتونه منو از زندگیش حذف کنه فوقش فقط میتونین بلاکم کنین من به همه چیتون ...

بهش بگو سیشتیر بابا 

دیدی دیگه خیلی رو مخه پلیس فتا دوست ماست😂

یه زنگ بزنی حل می کنن کارو