2777
2789

خداروشکر میکنم که همسر و بچه های خوب و سالم  بهم عطا کرده

همسرم واقعا خوبه عاشق همیم انشالله همه مجردای سایت یه عشق پاک نصیب شون بشه همه منتظرا هم دامنشون سبز بشه 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

من ک شکر گذاریتونو دیدم کلی انرژی گرفتم شمارو نمیدونم 😍😍😍😍😍😍

انشالله ک همیشه تنتون سالم و دلتون غرق خوشی باشه زندگیتون سرشار از عشق و چشم بد از زندگیتون ب دور باشه

بهترینا براتون دوستای گلللللل🤩🤩💚💛💛🧡🧡❤❤❤🧡🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توروخدامیشه واسه بخیری خوابیکه دیدم الان پریدم صلوات بگین،خواهش میکنم بخداحالم خیلی بدشده

تو یه نفری؟😅 من هر تاپیکی میرم یکی گفته از خواب پریدم و ترسیدم.‌نگا نکردم ب کاربریش. خودتی همه جا؟

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
اینجوری که نمیشه😉 تهش بگیم به کوری چشم حسودا😂😂 بترکه چشم حسود و بیحیا صدای اسفندا میاد ترق ترق ...

😂😂

تو یه نفری؟😅 من هر تاپیکی میرم یکی گفته از خواب پریدم و ترسیدم.‌نگا نکردم ب کاربریش. خودتی همه جا؟

نمیدونم ،ولی من ازشدت استرس وحشتی که دارم دوسه تا تاپیک گفتم،تاواسم دعاکنن خوابم خیربشه دلم اروم بگیره

الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡
نمیدونم ،ولی من ازشدت استرس وحشتی که دارم دوسه تا تاپیک گفتم،تاواسم دعاکنن خوابم خیربشه دلم اروم بگی ...

ان سالله.‌اللن اذان زده ن.‌نماز بخون و صدقه هم‌ک حتما گذاشتی. توکل کن و بخواب. دو نکته: اولا هیچ وقت خوابت تعریف نکن.‌دوما هیچ وقت دنبال تعبیرش نباش. حدیث از پیغمبره ک اگه دنبال تعبیرش باشی و تعبیرش بدونی تعبیر میشه ولی اگه ندونی تعبیر نمیشه. یه ماجرا و روایته  ک من اخرش گفتم. شاید ب خاطر مسیله انرژی این فرموده ند.

ان سالله.‌اللن اذان زده ن.‌نماز بخون و صدقه هم‌ک حتما گذاشتی. توکل کن و بخواب. دو نکته: اولا هیچ وقت ...

قربونت مرسی واسه دعات و راهنمایی که کردی،انشالله خیره،الانم دلم ازلطف خدادعای دوستان کمی اروم شده

الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡