2777
2789

پسرم کنارم ناز خوابیده شوهرم تنش  سلامت ی ساعت دیگه از سرکار میاد شبکار بوده خداروشکر ک دوتاشون سالمن و کنارم هستن 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

خدایاشکرت بابت سلامتی خودم،خانوادم،همسرم شکرت بابت وجودخانوادم بخدامن بدون اونامیمیرم همیشه هم بخداروقسم دادم اول من بمیرم بعدخدایی نکرده اونا،شکرت بابت اینکه سه ماه دیگ نی نیم بدنیامیاد

الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شکر که شوهرم بعد 9ماه بیکاری رفته سر کار

از هم دوریم ولی انشالله به زودی میرم پیشش

شکر که از تهران میرم 😁

شکر که عاشقشم و عاشقمه

شکر که بعد 7سال هنوز انگار تازه عقد کردیم

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
حق با شماست واقعا باید ازته دل تو هرشرایطی خدارو شکر کرد🙏🏻 خدایا شکرت🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ولی قشنگی ...

من سالهاست ک عضوم با شادیاشون شادی کردم با غماشون غصه خوردم 

ولی بیش از اندازه بها دادن بهش خوب نیست ی روزی همین نی نی سایت فکر منو نسبت ب زندگی و شوهرم خراب کرد بحرانی ک خیییییلی سخت ازش گذشتم 

ولی در کنارش درسای زیادیم گرفتم ...

شکر که شوهرم بعد 9ماه بیکاری رفته سر کار از هم دوریم ولی انشالله به زودی میرم پیشش شکر که از تهران ...

خداروشکر انشالله ک ی زندگی پر از عشق و برکت داشته باشین با تن سالم❤❤❤

الهی همه خدایا شکر گفتنا اول به خاطرسلامتی خودمون و همه عزیزانمون باشه و بعد برای ارامش و حال خوبمون

الهی خدا سلامتی و ارامش و حال خوب رو نصیب همه و همه و همه بکنه🙏🏻🙏🏻🙏🏻

الهی به حق بزرگی نامت و بخشندگیت مارا غرق در سلامتی،خوشبختی،آرامش،سعادت،عشق،وفاداری،ثروت،رحمت،برکت و روزی....بفرما🙏🏻
خدایا شکر بچه دومم تو راهه احتمالا دختره🤗🌹 پسرم ۵سالشه امسال میره پیش🤗🌹 امروز تولدمه،شوهرم یه ...

تولدت مبارک عزیزم 

انشالا ک نینیتو سالم بغل بگیری ❤❤❤❤

قدر همسرتم بدون🤩💃🏾

اینجوری که نمیشه😉

تهش بگیم به کوری چشم حسودا😂😂

بترکه چشم حسود و بیحیا

صدای اسفندا میاد ترق ترق ترق ترق

شکسته شه استخوناش شرق شرق شرق شرق

کنده بشه پوست تنش ورق ورق ورق ورق 

کن که اصلا اینجا حرف دیگرانو باور نمیکنم. واصلا مشورت نمگیرم

خوبیای زیادی داره و در کنارش بدی های زیادی ... من کارم ب مشاوره کشید چون فوق العاده ادم دل نازک و زود باوریم 

خداروشکر خیلی بهتر شدم خییییلی ❤❤❤❤

اینجوری که نمیشه😉 تهش بگیم به کوری چشم حسودا😂😂 بترکه چشم حسود و بیحیا صدای اسفندا میاد ترق ترق ...

😂😂😂😂😂😂😂چ خبرههههههه

انشالا ک خدا حسودارم ب راه راست هدایت کنه 

ماشالله به همگی👑❤