2777
2789
عنوان

نی نی داره میاد☺😍

700 بازدید | 47 پست

نی نی @ajam64 جون داره میاد😍

واسش صلوات بفرستید تا راحت بیاد😂

هرکی میفرسته فقـــــــــط لایک کنه لطفا😘

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

بسلامتی ان شاالله

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکش باشه بگو منو دعا کنه سر زایمانش 

صلوات دادم 

راستی می دونستین که تو زندگیتون تا زمانی که یه چیزی براتون خیلی مهمه از همون موضوع ضربه می خورین؟ تا زمانی که آرزویی فکرتونو درگیر کرده و درموردش ترس و خوشحالی زیاد دارین اون آرزو برآورده نمیشه؟ می دونستید تو این دنیا هیچی از هیچی نباید براتون مهم باشه جز      خـــــدا؟ می دونستین یا نه؟ حالا بدونین یاد بگیرین که بدونین ... 

منم نی نیم تو راهه گفته رسیدم سره کوچه درو باز کن😁😁😁

دعا کنین راحت زایمان کنم و سالم باشه 

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
منم نی نیم تو راهه گفته رسیدم سره کوچه درو باز کن😁😁😁 دعا کنین راحت زایمان کنم و سالم باشه 

بسلامتی انشالله زمان زایمان تو بگو 

واست تاپیک بزنم😊

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

انشا...به سلامتی و انشاا...که خوش قدم باشه برای پدر مادرش

انشالله😍

بسلامتی بیاد🌹🌹

فدات عزیزم

بسلامتی انشالله زمان زایمان تو بگو  واست تاپیک بزنم😊

ممنون مهربون

شنبه ساعت 4 صبح باید برم زایشگاه

احتمالا نزدیکای ظهر میشه

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍