2777
2789

بدونم چکار باید انجام بدم دوست دارم یه حرفه و شغلی داشته باشم دوست دارم یه هنری بلد باشم ولی هرچی بیشتر فکر میکنم کمتر به نتیجه میرسم 

به همه بگو یه کاری کردی تا مجبور بشی اون کارو انجام بدی

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحقیق کن و ببین با چه چیزی هیجان زده میشی و خوشت میاد 

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

ببین به چی علاقه داری و پول توشه  برو دنبال همون 

خواهر شوهرم تا همین چند وقت پیش مثل شما سردرگم بود 

مدرک پرده دوزی داره با پرده فروشی ها صحبت کرده بهش کار میدن میاره خونه میدوزه .همه پرده فروشی ها دنبالشن بسکه کارش خوبه .درآمدش هم خوبه

من که همه کار کردم خودمو کشتم همه چی یاد گرفتم دریغ از ی ذره در آمد آرامش خودمو خراب کردم ولش کن باب ...

گلم استراحت هم حد و انداره ای داره وقت انسان با ارزشه نباید فقط به خوردن و خوابیدن بگذره یاد گرفتن یه هنر برا سرگرمی و شاید کسب درامد لذت بخشه