2777
2789
عنوان

میشه ارومم کنید اصلا حالم خوب نیس

591 بازدید | 67 پست

از شوهرم بدم میاد اول اینطوری نبودما اینقد اذیتم کرد ازش متنفرشدم دلم میخواد بمیره 

دوتا بچه دارم نمیتونم جدابشم کوچیکم خیلی وابستس بع باباش 

هرروز بع طلاق فک میکنم به خودکشی فک میکنم هرروز کارم شده گریه کردن 

خیلی کمبوده محبت دارم 😔😔😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا با دوتا بچه به فکر خودکشی نباااش اخه اون کار مال ادما ضعیفه توکل کن بخدا

❤💜💕آرزو دارم که عمرم طولانی باشدتا بتوانم تا ابد دوستت داشته باشمزیرا من سالهاست که خواب در کنار تو بودن را می بینم❤💜💕

منم دقیقا دقیقا مث تو بودم الانم هستم ها فقط با یه فرق اینکه بیخال شوهر شدم و زندگی دارم میکنم بخاطر بچه هام شروع کردم دعا خوندن راز و نیاز و از خدا خاستن ک ارومم کنه الانم اصن دوستش ندارم ولی ارومم زندگیمم میکنم وقتی ته خطتت بودن تو خونه اونه سعی کن خودتو بیشتر زجر ندی حال و هواتو عوض کن بلند شو شروع کن فک کن اصن نیست میدونم سخته خیلی سخته من همه زجراشو کشیدم و میکشم ولی نمیخام خودمو داغون کنم بخاطر اون من حال خودمو خوب کردم چون راه دیگه نبود ک باهاش نباشم 

عزیزم اگر شوهرت درست شدنی نیست یه مشاوره برو بتونی رو خودت کار کنی که اینقدر به خودکشی و طلاق فکر نکنی،بچه هات هم به شما و هم به باباشون احتیاج دارن،هیچوقت اسم خودکشی رو نیار یه لحظه به دوتا دسته گلت فکر کن چی به سرشون میاد 

آرام باش ماهِ من ! درست می شود ...

نه هیچ شبی ، و نه هیچ زمستانی دائمی نیست !

آفتاب می تابد ،

شاخه ها جوانه می زنند و تمامِ شکوفه های در انتظار ؛ متولد خواهند شد ...

هیچ ابری تا همیشه در مقابلِ مهتاب ، نمی ایستد و هیچ ماهی تا همیشه در حصار ، نمی مانَد ،

که حصار ؛ جای ماه ، آسمان ؛ جای سیاهی و باغ ؛ بسترِ شاخه های خشک و سرمازده نیست !

نور ، سپاه سیاهی را می درد ؛ حتی اگر به قدرِ روزنه ای باشد ،

و بهار ؛ هزار هزار زمستان را سبز می کند ،

روزهای سخت ، رو به پایان است ماهِ من ؛

آرام باش ...

معذرت میخوام اینو میگم چون تجربه اش رو دارم میگم به نظرم افسردگی گرفتید هرلحظه به خودکشی فکر کردن ...

من ازدواح زوری بود ولی باز کنار اومدم ولی رفتارای شوهرم داغونم کرده بع خدا کم اوردم

ازش متنفرم  کمبوده محبت دارم‌ازبس بی توجهه بهم

توهم بی توجهی نکن اینقدر وابسته محبت اون نباش،هرچی دنبالش باشی بیشتر ازت دور میشه،رو خودت کار کن بهش بی توجه باش،عزیزم رو حرفای من و دوستان فکر کن اینا همش تجربه هایی هست که هممون تو زندگی کسب کردیم