2777
2789
عنوان

میشه ارومم کنید اصلا حالم خوب نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 67 پست
منم به خاطره بچه ها موندم به هرچی فک میکنم تهش میرسم به بچه هام 

تو جهنم موندم تا بچه هام تو بهشت بزرگ شن  .پس سعی کن بیخیال شوهرت بشی سخته ولی میشه شاید باورت نشه ولی من از همه همه همه نیازام گزشتم فقط بخاطر اینکه بچه هام زیر سایه پدر و مادر باشن چون فهمیدم هیچکس مث پدر و مادر خود ادم نمیتونه برات دل بسوزونه و خوبی کنه اگ واقعا بچه هات برات ارزش دارن رو خودت کار کن بیخیال شوهرت شو بخدا اگ این کاری ک میگمو بکنی میبینی ک دیگه حتی حس تنفرت هم کم شده و اذیت نمیشی اینکه حس تنفرتو مدام بهش فک کنی از همه بیشتر خودت زجر میشکی خودت داغون میشی حتی شاید شوهرت اصن نفهمه یا اصن براش مهم نباشه پس فک کن رو حرفام بخاطر خودت و بچه های نازت 

ازش متنفرم دوست دارم زود بمیره راحت بشم  چیکار کنم زود بمیره  اخه منم جونم دلم محبت میخوا ...

به نظرم اینستات رو پاک کن

آدم میره تو اینستا انقدر زوج های خوشگل و خوشتیپ و عاشق و علی الخصوص مرفه میبینه ناخودآگاه آدم خودش رو باهاشون مقایسه میکنه حالش بد میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندوقت بیخیالش شدم اونم بدتر شده باهام 

اینکه میگم بیخیالش شو نه اینکه نادیش بگیری نادیه گرفتنش به معنی قهر کردنه خب مسلما بدتر میشه بیخالش بشی یعنی هیچ یکی از کاراش رفتاراش برات مهم نباشه هرچی ک اذیتت کرد با خودت سریع بگو ولش کن  به درک ولش همش من هیمنو میگفتم

زیبا بود

گاهی اوقات فشار زندگی انقد زیاد میشه که دوست داری فریاد بزنی، گریه کنی، خدا خدا کنی.
فایده نداره...!
قانون جذب چیز دیگه ای میگه:
تو باید حالت خوب باشه تا بتونی اتفاقهای خوب رو به سمتت جذب کنی.
گاهی باید تو اوج فشار بیخیال بشی، خودتو رها کنی، فارغ از تمام دغدغه ها!! تا بتونی خودتو واسه دقایقی؛ ساعتی مهمون کنی به شادی و خنده تا اتفاقات خوب رو جذب کنی.
یادت نره صرفا با شاد بودن هم اتفاقی نمیفته. باید در عین شاد بودن هم صبور باشی هم پرتلاش

💐زندگی خوبی رو براتون آرزو میکنم

گاهی اوقات فشار زندگی انقد زیاد میشه که دوست داری فریاد بزنی، گریه کنی، خدا خدا کنی. فایده نداره...! ...

عاااااااااااااالی بود چیزی ک من باهاش ب ارامش رسیدم فقط قانون جذب بود و خدای خوبم ممنونم ازت بخاطر حرفای قشنگت 

میبینمش عصبی میشم 

منم مث تو بودم وای ک وقتی نزدیک اومدنش به خونه بود وای ک وقتی نزدیک اتمام ساعت کاریم بود و مجبور بودم برم به اون جهنم چقد خودمو زجر میدادم ولی این حال و این رفتارام فقط داشت به خودمو و بچه هام اسیب میرسوند اون ک اصلا نمیددی و بخاد اذیت شه یا براش مهم باشه چون اگ مهم بود نمیزاشت کار ب اینجا بکشه 

عاااااااااااااالی بود چیزی ک من باهاش ب ارامش رسیدم فقط قانون جذب بود و خدای خوبم ممنونم ازت بخاطر ح ...

دریچه نگاهتون به متن های من مثبته

پس زیبا میبینید و نیکو می اندیشید

قانون جذب همچون يك دستگاه فتوكپي عظيم عمل مي‌كند؛ بدين صورت كه آنچه را شما دقيقاً فكر يا احساس مي‌كنيد، عيناً به شما باز مي‌گرداند. اگر آنچه به شما باز مي‌گردد، آن چيزي نيست كه شما بدان مايليد، اين بدين دليل است كه غالب اوقات شما از انديشه‌ها و احساسات خود غافليد.

از انديشه‌هايتان آگـاه شويد، تا هرگاه احساساتتان نامطلوب بود، شيوه ‌احساسي خويش را تغيير دهيد يا آنكه جلوي آن احساس را بگيريد و اين امر را بدين شكل مي‌توانيد انجام دهيد كه به افكاري بپردازيد كه در شما احساس خوبي به‌وجود مي‌آورند.

به خاطر داشته باشيد كه محال است شما انديشه‌هاي نيك داشته باشيد و احساس بد، چرا كه احساسات شما نتيجه افكار شما هستند.

ممنونم❤❤

آرام باش ماهِ من ! درست می شود ...
نه هیچ شبی ، و نه هیچ زمستانی دائمی نیست !
آفتاب می تابد ،
شاخه ها جوانه می زنند و تمامِ شکوفه های در انتظار ؛ متولد خواهند شد ...
هیچ ابری تا همیشه در مقابلِ مهتاب ، نمی ایستد و هیچ ماهی تا همیشه در حصار ، نمی مانَد ،
که حصار ؛ جای ماه ، آسمان ؛ جای سیاهی و باغ ؛ بسترِ شاخه های خشک و سرمازده نیست !
نور ، سپاه سیاهی را می درد ؛ حتی اگر به قدرِ روزنه ای باشد ،
و بهار ؛ هزار هزار زمستان را سبز می کند ،
روزهای سخت ، رو به پایان است ماهِ من ؛
آرام باش ...