2777
2789
عنوان

باردارم🥴

118 بازدید | 11 پست

سلام دوستای خوشگلم 

چند روزه حالم اصلا خوب نیست 

نمیخواستم شوهرم بفهمه اومد خونه حواسم نبود بیبی چک رو میز توالت بود و دیدددددد🤦🏼‍♀️فک کرد میخواستم سورپرایزش کنم خوشحال شد ولی گفتم الان وقتش نیس شرایطشو نداریم قهر کرد بعد من چند ماهه پیشم با قرص سقط کردم به شوهرم گفتم افعلا نمیخوایم شرایطش نیس تو ایران بچه اوردن میندازمش گفت بچه منو بندازی خانوادتو به اتیش میکشم اصلا نمیدونم چیکار کنم خودم اصلااااا از بچه خوشم نمیاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم مصلحت مارو خدا بهتر میدونه...یکی بچه نمیخواد اما خدا میده یکی میخواد اماااا...

تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪        دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢

قربون خدا برم ب کیا بچه میده یکی امثال من شباشون با گریه ست خیلیا زندگیشون سر بچه ازهم میپاشه خیلیا مث شما با دست خودتون بچتون سقط میکنید خدایا موندم تو حکمتت شما اگ بچه نمیخوای جلوگیری کن ن اینکه هربار خدا بهت شانس میده ولی میگی نمیخوامش

لطفا ب تاپیک منم یه سر بزنین😘😘

تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪        دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢
😕😕😕خب خواهر من جلوگیری میکردی  چرا هی بچه میاری هی میکشی😕😕😕

بخدا جلو‌گیری میکنم همش بعضی شبا که مسته صبحش حتما قرص میخورم نمیدونم چرا؟؟؟؟ بعضیا انقد دنبال بچن خدا نمیده اونوقت به من فرت قرت 

میدونم دارم ناشکری میکنم ولی خدا هم از زندگیم خبر داره شوهرم عشق بچس میگه بیاد روزیشو میاره وگرن فردا روز ميفهمه كه من چي گفتم وگرن كي دوس نداره مادر شه؟؟

قدر هدیه ای رو ک خدا بهتون داده بدونبن در ضمن شما ک برات مهم بوده قشنگ جلوگیری میکردی ک ب اینجا نرسی والا 

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
قدر هدیه ای رو ک خدا بهتون داده بدونبن در ضمن شما ک برات مهم بوده قشنگ جلوگیری میکردی ک ب اینجا نرسی ...

بعضي وقتا ادم جلوگيري ميكنه ولي انگار دسته خوده ادم نيس

بعضي وقتا ادم جلوگيري ميكنه ولي انگار دسته خوده ادم نيس

روشتون چی بوده

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین