2777
2789
عنوان

حالم گرفته است

134 بازدید | 18 پست

چند روزه با شوهرم سر سنگینم بخاطر یه موضوع...

اونم انگار نه انگار....قبلش چقد شلوغ بودم چقد شوخی میکردم میخندیدم چقد سرحال بودم الانم میبینه حال ندارم و جوابشو با اره یا ن جواب میدم بازم بی تفاوته و این ادمو میسوزونه

منم

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بری باهاش حرف بزنی بگی عزیزو بیا مشکلمونو حل کنیم و انشالله که دیگه تکرار نمیشه و خوش و خرم به ...

خب وقتی مشکل از خودشه اون باید بیاد جلو ولی اصلاااااا انگار نمیبینه خیلی ناراحتم

خب وقتی مشکل از خودشه اون باید بیاد جلو ولی اصلاااااا انگار نمیبینه خیلی ناراحتم

نمیان جلو،شوهر من ک اینجوریه و منو دیوونه میکنه،ی جایی خوندم نوشته بود چون میدونه ما تحملمون کمه مقاومت میکنه

حالم بهم میخوره از همچین مردایی،منم امشب با شوهرم سر ی موضوع الکی بحثم شد،البته حق با من بود،

خیلی بده...منم تقصیر شوهرمه... ۴ روزه ولی اصلا نیومد بگه معذرت میخوام...

نمیان جلو،شوهر من ک اینجوریه و منو دیوونه میکنه،ی جایی خوندم نوشته بود چون میدونه ما تحملمون کمه مقا ...

ن عزیزم اگه یه درصد تقصیر من بود خودم میرفتم ابایی نداشتم 

خیلی بده...منم تقصیر شوهرمه... ۴ روزه ولی اصلا نیومد بگه معذرت میخوام...

مال من رفتیم جلو فروشگاه چون عجله داشتیم من سریع رفتم داخل بچم پشت سرم اومد،دخترم حالش خوب خوب بود یهو دیدم کف فروشگاه اورد بالا،دخترم خیلییی رو تمیزی حساسه زد زیر گریه کبیث شدم سریع اوردمش بیرون دست و روشو شستم شوهرمم تو ماشین با گوشی صحبت میکرد هرچی اشاره میکنم زود بیا مث دیوونه ها فقط نگا میکنه،منم عصبانی رفتم گفتم ی بلوز از تو ساکش بده دیگه دست تنهام،دعوام میکنه چرا بچمو تو خیابون لخت کردی درصورتیه ک من فقط بلوزشو در اوردم،میگم بدش میاد داره گریه میکنه موهاشم بازه میشه پره استفراغ خب!!! تو همین وسطم خانومه اومده  با جارو خاک اندازمیگه حالم از استفراغ بهم میخوره اگه میشه خودت جمعش کن،منم رفتم جم کردم تا خونه غر زد ک چرا تو رفتی وظیفه تو نبود منم گفتم تقصیر تویه ک دست تنهام گزاشتی و دعوام کردی منم هول شدم نفهمیدم چیکار کردم،اومدیم خونه محل بهم نمیزاره رفت رو مبل خوابید،همیشه وقتی ناراحت میشه میره تو لاکشو سکوت

خیلییی دوسش دارمو بهش احترام میزارم ولی بزرگ ترین ارزوم اینه ک اون محتاج محبت من باشه!!!!!

بخدا خیلی ما وقتی قهر میکردیم شبا کارم گریه بود اما این بار به خودم قول دادم ک دیگه گریه نکنم و ضعف نشون ندم ولی دارم کم میارم خیلی حالم گرفته ست و دلم پره😣