2777
2789

من یه زنعمو دارم.30سالشه .خدا این زن واقعا تکه تو فامیل.تافل زبان انگلیسی داره.پیانو بلده.قد بلند وخوش هیکله .موهای بور با چشمای عسلی داره با پوست سفید .

عاشق بوی نم بارونم.☔☔بهم حس تازگی وشور زندگی میده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی نازه ارومه .زیاد حرف نمیزنه .اگه خیلی حرف خنده دار بزنیم فقط یه لبخند میزنه.خیلی با کلاس رو مبل میشینه  باهمه مهربونه.فقط در حد یه سفره انداختن وجمع کردن کمک میکنه

تحریکم نکن ی عکس بدم زخمیتون کنم از توانای هام بگم همتون کرک و پرتون بریزه؟

خوش بحاله ممد

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

و ای کاش ما تنبل نبودیم وگرنه با کلاس ترین ها میشدیم

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم

الان میان میگن کی گفته هرکی بوره خوشگله😄

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

باشوهرش مهربونه بهش احترام میزاره .اسم شوهرش رو با جانم صدا میزنه .تولد هارو پیامکی حتما تبریک میگه.رانندگی بلده.