2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متم کالری شماری میکنم

..دارو

اگه ارزون و از داروخانه میشه خرید بهم بگین

بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕                                    تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒                               گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪                                                یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر

تقریبا ۱ سال و نیم ۲۶ کیلو کم کردم الان بیشتر یکسال هست ک نگه داشتم خودمو کم خوری داشتم ی روز در هفته آزاد بودم بیشتر کالری شماری ۵ به ۲ بودم ولی واسه شروع راهها خطا مث کانادایی رژیم دوروزه و ۳روزه هم رفتم

😔
من قدم 165 وزنم 65 نمیدونم چیکار کنم😭باید 58 بشم حلقه هم خریدم هم سنگینه هم نمیتونم اصلا باهاش کار ...

حلقه ک عشقه منم اصلا بلد نبودم با چند روز تمرین کمی کبودی و درد پهلو یاد گرفتم

😔
من قدم 165 وزنم 65 نمیدونم چیکار کنم😭باید 58 بشم حلقه هم خریدم هم سنگینه هم نمیتونم اصلا باهاش کار ...

عزیزم مواظب باش بدنتو با ورزش گرم کن بعد حلقه بزن چون منو بیچاره کرد این حلقه، دیسک کمر گرفتم 10 روز مث فلجها افتادم گوشه خونه

من حتی یه دقیقه هم واینمیسه همش میوفته پایین کبودی و درد پهلو هم خیلی داره..  چجوری یاد گرفتی؟ ...

فیلم میدیدم و خودم تمرین کردم یوقت حلقت سبک نباشه حلقه سبک نگه داریش سخته

😔

شما اصلا اضافه وزن ندارید 

عاشق بوی نم بارونم.☔☔بهم حس تازگی وشور زندگی میده