2777
2789

من یه دختر مقید و مذهبی و با ایمان بودم 

از وقتی اینستا نصب کردم کم کم تو ذهنم تاثیر گذاشت 

قبلا حجاب رو دوست داشتم برام ارزش بود ولی الان به اکراه سرم میکنم و نمازام یکی درمیون با عشق نماز نمیخونم‌بر خلاف قبل ( به خاطر کارم نمیتونم اینستا رو حذف کنم) 

خوب، عالی است. عالی نباش، خوب باش!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این یه اثره تازه

تمرکزم ازبین بین میبره

افسردگیو...

خط اول امضام 

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

عزیزم همینه دیگه کم کم شیطان بهت مسلط شده 

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

ببین کلاحذفش کن،بعدهم چیزهای معنوی گوش بده بشین باخداصحبت کن،کم کم درست میشه

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

شیطون از هرکسی از  یه راهی وارد زندگیش میشه یکی پول یکی فقر یکی اینستا...

پیجای مذهبی هم زیاد داره اونارو دنبال کن

و میگن در امور دنیا به پایینتر از خود بنگر و درمورد آخرت به بالاتر از خودت

و اینکه خودتو موظف بدونی که واجبات رو انجام بدی حتی اگه بری اونسر دنیا اینستا که جای خود داره و از خدا و امامان کمک بگیر 

پاکش کن دختر خوب 

داری عقایدت رو ارزون از دست میدی

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)