🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷
روستای پدریم جمعیتش از اینم کمتره ولی بازم مختلط نیست
ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
روستای پدریم جمعیتش از اینم کمتره ولی بازم مختلط نیست
مردم روستاشون ترک هستن؟
🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷
ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍
بنظرت این مسئله باعث ایجاد عاطفه بین دختر و پسر نمیشه؟
مثلا بنظرت چند درصد ممکنه همچین اتفاقی بیفته؟
درستهبنظرت این مسئله باعث ایجاد عاطفه بین دختر و پسر نمیشه؟مثلا بنظرت چند درصد ممکنه همچین اتفاقی بی ...
احتمالش خیلیه،، الانم زمانه طوری شده که بچه ها از همون کوچکی چشم گوششون بازه این مسایل خوب میفهمن و درک میکنن مثل زمان مانیست که هیچی سرمون نمیشد همرو به چشم خواهر و برادر میدیدیم
ما ترکیم روستاهای اطراف شهر ما مختلط چه ربطی داره عزیزم؟؟؟؟
چون روستایی که میخوام راجبش بدونم مردمش ترک هستن عزیزم
احتمالش خیلیه،، الانم زمانه طوری شده که بچه ها از همون کوچکی چشم گوششون بازه این مسایل خوب میفهمن و ...
ولی بچه های روستا چشم و گوششون بسته تره احساس میکنم
منظور اینکه یکم محیطشون متفاوته نسبت به بچه های شهر
نمیدونم شایدم من اشتباه میکنم