2777
2789
عنوان

کیا دوست دارن زبان جهرمی یاد بگیرن هرکی میخاد بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2935 بازدید | 126 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😭😭😭 آرزوم بود زبون جهرمی یاد بگیرم په کووو ؟ استاد کوشیییی ؟ 😭😭😭😭

این تاپیک واس ظهر بود تموم شد😆

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...
کاربری جدیدمه سیم کارت قبلیم سوخت بخاطر همین با این شماره اومدم  یوخ اشتباه الیسن 😁

کیم ایدین ده دا😁

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

کی بودی ؟بگو دا😁😅

bitabanoo😄

ببخشید من ترک نیستم فقط یکم بلدم 😁شما ترک کجایید؟

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...
bitabanoo😄 ببخشید من ترک نیستم فقط یکم بلدم 😁شما ترک کجایید؟

من فکر کردم شاید قشقایی باشین 

من آذربایجانی هستم. تبریز

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

من فکر کردم شاید قشقایی باشین  من آذربایجانی هستم. تبریز

نه نیستم ولی به ترک ها و زبانشون خیلی علاقه داشتم هفت ماه زمان گذاشتم و یکم یاد گرفتم☺عه چقد عالی من خیلی دوس دارم یبار بیام تبریز 😁ایشالا یه شوهر ترک هم نصیب من بشه😂

نه نیستم ولی به ترک ها و زبانشون خیلی علاقه داشتم هفت ماه زمان گذاشتم و یکم یاد گرفتم☺عه چقد عالی من ...

انشاالله بزودی گمپ گُلُم 😁

انشاالله بزودی گمپ گُلُم 😁

ووی یا قمر بنی هاشم از کجا فهمیدین شیرازیم؟😂😱

ووی یا قمر بنی هاشم از کجا فهمیدین شیرازیم؟😂😱

از اوجا که یِی صفحه دیگه گفتی شیرازی هستی ولی ساکن تهرونی عزیزوم 😁

لهجه شیرازیم خوبه ؟😂

از اوجا که یِی صفحه دیگه گفتی شیرازی هستی ولی ساکن تهرونی عزیزوم 😁  لهجه شیرازیم خوبه ؟😂

ها والو خوبین ماشالو😁🙈 

من نجور؟😎

ها والو خوبین ماشالو😁🙈  من نجور؟😎

چوخ قشنگ باشاریسان ☺️

بازم تمرین کنین 🤗