2777
2789
عنوان

کیا دوست دارن زبان جهرمی یاد بگیرن هرکی میخاد بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2940 بازدید | 126 پست
 با احترام ب جهرمی های عزیزم...یکی از آشنایان من اهل جهرم اوف اوف ک چقدر پزو هستن... کلا خانوا ...

من اصفهانیم.پدرم مال جهرم بود،واقعیتش خیلی آدمای پرتلاش وگرمین.افراد موفق هم زیاد دارن.پز نیست،واقعیته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصفهانیم.پدرم مال جهرم بود،واقعیتش خیلی آدمای پرتلاش وگرمین.افراد موفق هم زیاد دارن.پز نیست،واقعی ...

من باهاشون ارتباط نزدیکی دارم 

همه جا بستگی ب تربیت خانواده  و استعداد ادمهای موفق وجود داره

همونطوری ک مثال زدم بیشتر حرفهاشون غلو هست

مثلا یه مهندس رو میگن نفز اول مملکت 

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
من باهاشون ارتباط نزدیکی دارم  همه جا بستگی ب تربیت خانواده  و استعداد ادمهای موفق وجود د ...

نمیشه از جز به کل رسید ولی منم دوتا دوست جهرمی داشتم اینجوری بودند ک میگی یکی شون استاد دانشگاه بود ، می گفتن فلانی اگه نباشه در اون دانشگاه بسته میشه و غیره

ولی خصلت کلی بگیم آدمهای خوبین

😂😁😁😁 چرا به فسا میگن پاریس کوچولو؟😂

نیس میگن پاریس شهر عاشقاس. شما شبا یه سر به تل کدیوری بزنی مرغای عاشق دست تو دست هم دارن از پله تل کدیوری بالا میان😂

شازده کوچولو:چیکار کنم هیچ وقت ترکم نکنه؟ روباه:ازهمه حرفاش اسکرین شات بگیر  
نیس میگن پاریس شهر عاشقاس. شما شبا یه سر به تل کدیوری بزنی مرغای عاشق دست تو دست هم دارن از پله تل ک ...

چه باحال😂👍

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...
شما کحاهستی عزیزم

تهرانم گلم ولی اصالتا شیرازیم😊

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...
موفق باشی عزیزم. اومدی اینطرفا فسا هم بیا قدمت برچشم    

عزیزمی مرسی چشم حتما اگه قابل باشم😘😘😘مرسی از مهمان نوازیت ،مجردی؟

نه عزیزم متاهلم 😊

خوشبحالت چن سالته؟

برای اینکه ازدواج کردی تنها نیستی  من مجردم خیلی تنهام دعاکن منم ازدواج کنم😔

ان شاالله عزیزم یه مرد خوب و خوش اخلاق با هانواده ی خوب نصیبت بشه. چند سالته/

شازده کوچولو:چیکار کنم هیچ وقت ترکم نکنه؟ روباه:ازهمه حرفاش اسکرین شات بگیر  
ان شاالله عزیزم یه مرد خوب و خوش اخلاق با هانواده ی خوب نصیبت بشه. چند سالته/

درخواستمو قبول کن خصوصی بحرفیم😚