2777
2789

سلام مامانا خسته نباشین خدا قوت پهلونا   

من شیرم خیلی کمه دخترم سه ماهشه اصلا سینه امو نمیگیره منم سه روز یکبار سینه ام یه کم سنگین میشه حالا سوالم اینه اگربدوشم همونوخشک میشه سینه ام یا بهترمیشه ؟؟؟یکی میگه کمه بدوشی خشک میشه کلا یکیم میگه بهترمیشه توذوخدا کمکم کنید

دخترم معجزه خدا هست,خدانگهدار همه ی معجزه هاش باشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدا قوت

راستش یه فرمول کلی وحود داره عرضه شیر بر اساس تقاضاست

یعنی حتی شما هم که مثل من شیرتون کمه هر چی بیشتر بچه بمکه شیر بیشتری تولید میشه

كاش آدمها دانه هاي دلشان پيدا بود....

هرچی بچه بیشتر شیر بخوره شیر بیشتری هم تولید میشه.. سینتو بذار دهن دخترت همون که مک بزنه خودش باعث تولید شسر میشه.شیر دوش هم خوبه استفاده کنی.

الهی.. گاهی.. یه نگاهی..
اره عزیز همون کم هم بده بخوره به خودتم برس وگرنه شیرت خشک.میشه باید شیر خشک بدی گرفتاریه

فدات همین الانشم گرفتارم شیرخشک میدم مشکلم ابنه سینه امو نمیگیره چون کم توشه دو مک میزنه ولش میکنه 

دخترم معجزه خدا هست,خدانگهدار همه ی معجزه هاش باشه.

عزیزم باید بدی بخوره بامکیدن سینت پرمیشه و شیرمیاد  دلستر انگور حتما بخور روزی ی دونه خیلی پرمیشه سینت سعی کن درکنارغذاسبزیم زیادبخوری این دوتارو من هروقت میخوره سینه هام سنگین میشن

برای سلامتی دخترم یک صلوات ختم کنیدلطفا،اجرتون بااقاامام حسین ع😘