2777
2789
عنوان

با مادرم بحثم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی چه مامان خوبی..البته به تو هم کاملا حق میدم

منم یه بار مادر شوهرم با خواهر شوهر و برادر شوهرام و عروسا و دومادشون اومدن خونمون از رو خوبی برا اینکه به زحمت نیفتم شام از بیرون گرفتن اوردن(فک می کردنشوهرم سر کاره و دیروقت برمی گرده که بره خرید)ولی من خیلی بهم برخورد..مطمعنم هیچوقت یادم نمیره با وجود اینکه کاملا میشناسمشون و میدونم از رو خوبی این کار رو کردن نه برا خرد کردن من..

عزیزم این قدر نشناسی نیست. میخام شوهرم مفت خور بار نیاد امیدوارم متوجه بشی

اتفاقن الان میخواستم بگم ، نزار شوهرت ببخشیدا به مفت خوری عادت کنن لااقل بزار برای فامیلای خودش خودش خرج کنه ، 

بالاخره پس یکی عین مامان خودم پیدا کردم. مامان من حتی کادوهایی که من باید برا اینو اون بخرمو میره به جام میخره. لباس برا خودمو بچمو شوهرم میخره... هنووووز وسیله خونخ ببینه برام میخره. تا چندروز پیش چایی و شیر و میوه و برنجو اینا هم باز دادن بهمون.

بابامم ماهانه 250 میریزن برام ب کارتم

عزیزم این قدر نشناسی نیست. میخام شوهرم مفت خور بار نیاد امیدوارم متوجه بشی

میدونم چی میگی...خب به شوهرت بگو معادل اون خریدارو براش کادویی بخر یا خودت مستقیم پولشو بگیر هرچی لازم داشت بخر.یه جوری بفهمون بهش 

منکه میگم قدر این لحظاتو بدون تمام !

وقت برای خرج کردن دارید حالا حالاها

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

خیلی سادس، نگو به مامانت مهمون داری

توام پاشو برو کلی خرید کن برو خونش

لباس گرون بخر براش

نمیدونم یه جوری عوضشو برگردن بهش

چون دقیقا شوهرت بدعادت میشه

رو مسخرگی پیشه کن و مطربی آموز، صد سال اگر درس بخوانی همه هیچ است