2777
2789
عنوان

با مادرم بحثم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفت درسته شوهرت بد عادت میشه دیگه خرج نمیکنه چون دوست من همینطوری شد بچه اش کفش میخواست نمیخرید میگفت برو مامانی برات میخره

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

مامان هسته نون بچش رو میدزده میخوره بچش هر قدر هم فقیر هم باشه به تخمدان چپش 

اگر شوهرت قدر دانه چه اشکالی داره اگه اون می خره و شما پیشرفت میکنین چه اشکال داره 

ولیاگ شوهرت قدر محبت نمی دونه اگ با خرید اون شما پس انداز ندارید کار مادر محترمتون اشتباهه

در کل خودم مخالف کار مادرتان هستم چون شوهر متوقع میشه خیالش راح ته و تنبل میشه

شماره من نیست ..دقت کنید نابغه ها..اعداد برعکس با یک صفر اول و آخر 😠

بنڟرم اگرشوهرت مخالفتی نداره درحدی اشکال نداره

ولی یک بار بشین باهاش صحبت کن که همسرت به این موضوع عادت نکنه

اگر یه روزی خدایی نکرده مادرت نداشته باشه بخره باشوهرت به مشکل میخوری چون اونم عادت کرده

درسته خیلی مادر مهربونی داری خداحفظش کنه ولی همین دلسوزی های بیش ازحد میتونه یه زندگی روخراب کنه

هرجیزی از حدش بگذره مضره

بالاخره پس یکی عین مامان خودم پیدا کردم. مامان من حتی کادوهایی که من باید برا اینو اون بخرمو میره به ...

تک فرزندی ؟ شوهرت خوب کسی گیرش اومده ها ، ولی مادرشوهر من اینقد از این کارا کرده ولی اصلن دامادش قدرشو نمیدونه

ن ی خواهر مجردم دارم اره ولی شوهرم قدر میدونه. مادرشوهرت برا شماهم میکنه؟؟؟

نه والا ، عقیدشون اینه میگن اگه به داماد بدیم دخترمون تویه رفاهه ولی به پسر بدیم عروس میخواد بخوره حتی تویه رومم گفتن اینو ، تازه شوهرم تک پسره بیچاره دلم براش میسوزه 😊

شوهرت تک پسره خانواده ش چجورین باهاتون؟کمک ؟محبت؟

رابطمون خوبه شکر خدا ولی حمایتشون نه خوب نیس وضعشونم خوبه ولی همش دخترو نوشون خرج میکنن ما جون بجه نداریم نوشونه بهانه میکنن هی به نوه دختریشون تند تند طلا میخرن هی پول قرض میدن تازه اصلنم دامادشون خوش حساب نیس ، نه من نه شوهرم اصلن از نظد حمایت ازشون راضی نیستیم همه هم میدونن 

رابطمون خوبه شکر خدا ولی حمایتشون نه خوب نیس وضعشونم خوبه ولی همش دخترو نوشون خرج میکنن ما جون بجه ن ...

دقیقا مث ما ولی هرجا باشن میگن اره این یکیه و فلانه ولی حمایت هیچی...فقط میان برنامه میریزن جشن بگیرید بزار بچه دار شدید ولی موقع مشکلات خودشونو میکشن کنار

شوهرت تک پسره خانواده ش چجورین باهاتون؟کمک ؟محبت؟

تک پسر خیلی سخته همه مشکلاتشون با ماست تا کار دارن به شوهرم زنگ میزنن ولی گردش میخوان برن خرید میخوان برن میرن دنبال نوشونو دخترشون همه جا با اونا میرن ، همش درحال کادو خریدن برای اونا هستن دلم برا شوهرم میسوزه خیلی تنهاست طفلک 

تک پسر خیلی سخته همه مشکلاتشون با ماست تا کار دارن به شوهرم زنگ میزنن ولی گردش میخوان برن خرید میخوا ...

اگه شوهرت وابسته نباشه و درک کنه بازم خوبه...من میگم مال خودشونه نمیشه گفت بدید به ما ولی دیگه دخالت و نظر نداشته باشن.

دقیقا مث ما ولی هرجا باشن میگن اره این یکیه و فلانه ولی حمایت هیچی...فقط میان برنامه میریزن جشن بگیر ...

والا به خدا دلم خوووون شده ، کل فامیل میگن خوش به حالت تک عروسی ولی از این تک عروسی جز زحمت هیچی نصیب ما نشده دیگه شوهرمم خودش فهمیده ، میخواستیم خونه بخریم پدرشوهرم ۲ تا خونه ولی برگشت به شوهرم گفت خب بخر ولی مالمون از هم جداست اینو بدون طفلک شوهرم اینقد ناراحت شد😔