2777
2789

من اولش خوشم نیومده بود ازش این انقد بهم محبت کرد به خودم اومدم دیدم دیوانه وار دارم وابستش میشم 

خلاصه یه ماهی باهم چت کردیمو همو دیدیم 

تا این که یه پیج فیک خودشو جای من زده و رفته به پسره گفته (من بارانم سابقه ازدواج زیاد دارم طلاق میگیرم که فقط مهریه بگیرم تو هم برای همین میخواستم )

خلاصه پسره عصبانی که تو میخواستی ازم سو استفاده کنی 

نکته اینجاست که من این شمارمو فقط پسره داره 

هیچ کس نداره که بگم فامیل یا دوستی می‌خواسته اذیتم کنه 

چند درصد احتمال میدید که خودش باشه ؟

بهمم گفت دیگه نمیتونم به قصد ازدواج نگات کنم 

چون میگه مطمینم تو بودی و میخواستی از من مهریه بگیری 

به نظرتون چرا این کارو می‌کنه ؟

جالبه فیکه شماره ی منم داده به پسره که این دختره می‌شناسی 

هیچ کسم جز خودش شماره منو نداشته 

خدایا مرسی ♥️

شک نکن که خودشه

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر منم بهونشه آخه کی با یه حرف اونم با اکانت فیییک اینجوری میگه درضمن ازدواج اگه باشه تو شناسنامت هست دیگه اصن یه بهونه الکی و آبکی آورده

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
بنظر منم بهونشه آخه کی با یه حرف اونم با اکانت فیییک اینجوری میگه درضمن ازدواج اگه باشه تو شناسنامت ...

شایدم این کارا رو می‌کنه که تو بگی من اصلا مهریه نمیخوام کلا پسر جماعت تا ببینن طرف بهشون علاقه‌مند شده علاقشونو از دست میدن سیستم عجیب و غریبی دارن

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

بگو احمق این شماره رو فقط خودت داری و خونواده گس منو خر فرض نکن بعدم سریع بلاکش کن

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
بنظر منم بهونشه آخه کی با یه حرف اونم با اکانت فیییک اینجوری میگه درضمن ازدواج اگه باشه تو شناسنامت ...

بهشم گفتم میتونیم بریم استعلام بگیریم ببینی سابقه ازدواج نداشتم 

بعد بهش گفتم الان میرم از پیج فیک شکایت میکنم ابروشو میبرم 

دیدم یهو دلیت اکانت زدم پیج فیکه

خدایا مرسی ♥️
بگو احمق این شماره رو فقط خودت داری و خونواده گس منو خر فرض نکن بعدم سریع بلاکش کن

بهش گفتم فقط شمارمو تو داشتی 

بعد گفت 

واییی خراب تر شد که دیگه نمیتونم بهت اعتماد کنم 

بازم انداختش تقصیر من

خدایا مرسی ♥️