از این خیارشورهای خوشمزه میخام که یه کوچولو تند یکم مزه سیر میده و خیلی خوشمزه و اصیل البته بدون نخودددد لطفا دستورشو بگین مقدار سرمه و آب و نمک دقیق میشه بگین صلوات میفرستم براتون
رازي بين من و پروردگارم هست من قلبم را به او سپردم ...
سبزی خیارشور بخر.سیر.فلفل تند.اب بزار بجوشه بعد نمک اظافه کن بزار سرد بشه.بعد همشو بریز تو ظرف لایه لایه بعد بزار دو روز درش باز بمونه بعد دو روز درشو محکم ببند و چسب بزن به درش.نوش جان.
سلام ...آب رو بجوشن ۴تا لیوان آب یه لیوان سرکه ...بعد نمک ...فلفل و شوری بستگی به خودتون ....زمانی که جوش اومد خیارها ترخون ...حبه های سیر پوست کنده رو بریز توش ...۴۰ ثانیه که جوش خورد ...خاموشش کن تا سرد بشه ...سرد که شد بریز توشیشه دربش رو ببند بزار تویخچال بعد یک هفته نوش جان
یه روزی مثل همین امروز نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و در اوج ... اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس دخترا و پسرای من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))