2777
2789
عنوان

تست وایتکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2039 بازدید | 57 پست
میشه دقیق بگی منم انجام بدم

ادارار میریزی تو لیوان ی بار مصرف بعد به همون اندازه وایتکس میریزی میگن اگه کف کرد و کفش نخوابید ینی بارداری

میشه برا مامان شدنم یه صلوات بفرستین...خدایا منتظر بهترین روز زندگیمم....به خودت توکل میکنم و مطمئنم ک معجزه زندگیم به زودی اتفاق میفته💙💙
😂😂اخه میگن باید صبح باشه تا غلظت ادرار زیاد باشه ینی الان بزنم نشون میده؟؟

نمیدونم خود دانی . من دقیقا یادمه از باشگاه اومدم زدم منفی شد همونجاگذاشتم رفتم دوش گرفتم اومدم دیدم مثبته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کفِش چقدر موند؟ برا جنسیت کی انجام دادی؟

یه دقه موند، دوماهم بود تست برا جنسیت انجام دادم

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿
نمیدونم خود دانی . من دقیقا یادمه از باشگاه اومدم زدم منفی شد همونجاگذاشتم رفتم دوش گرفتم اومدم دیدم ...

ببخشید الان باردار هستید؟ آخه میگن جواب بی بی چک فقط 5 دقیقه معتبره رو خود بسته بندیشم نوشته

نمیدونم خود دانی . من دقیقا یادمه از باشگاه اومدم زدم منفی شد همونجاگذاشتم رفتم دوش گرفتم اومدم دیدم ...

باردار بودی؟

میشه برا مامان شدنم یه صلوات بفرستین...خدایا منتظر بهترین روز زندگیمم....به خودت توکل میکنم و مطمئنم ک معجزه زندگیم به زودی اتفاق میفته💙💙
یه دقه موند، دوماهم بود تست برا جنسیت انجام دادم

یه دقیقه کفِش موند بعد خوابید و باردار بودی؟؟

اخه میگن کفش اگه سریع بخوابه ینی بار نیستی ک😑😑

پس میشه نتیجه گرفت این تست الکیه☹🤔

ببخشید الان باردار هستید؟ آخه میگن جواب بی بی چک فقط 5 دقیقه معتبره رو خود بسته بندیشم نوشته

اره منم شنیدم . فکر کنم چون یک هفته مونده بود به موعدم دیر نشون داد . سه تا زدم هر سه تا دیر نشون داد . چندروز بعد ازمایش دادم . بتام چهارصد و خرده ای بود فکر کنم . سه ماهه زایمان کردم

منم دیروز با ادرار اولیه صبح امتحان کردم حسابی کف کرد و کفش موند سریع آوردم بی بی چک زدم منفی بود ه ...

کفِش تا چند ساعت موند؟؟

بنظرم اینطور ک بچه ها میگن نمیشه بهش اعتماد کرد☹

یه دقیقه کفِش موند بعد خوابید و باردار بودی؟؟ اخه میگن کفش اگه سریع بخوابه ینی بار نیستی ک😑😑 پس ...

شاید، چی بگم😁 

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿
اره منم شنیدم . فکر کنم چون یک هفته مونده بود به موعدم دیر نشون داد . سه تا زدم هر سه تا دیر نشون دا ...

انشاالله خدا نی نی تو برات حفظ کنه

برا ما منتظرا دعا کن 💙

کفِش تا چند ساعت موند؟؟ بنظرم اینطور ک بچه ها میگن نمیشه بهش اعتماد کرد☹

من نمیدونستم باید چند ساعت بمونه یه ربع بعد ریختمش رفت

ولی راستشو بخوای هیج بی بی چک هم قابل اعتماد صدرصد نیست چه رسد وایتکس

چقدر مونده تا موعد شما؟