میخوام ماربل براونی درست کنم با این سس شکلات فرمند اکه روش طرح ایجاد کنم بعد بزارم توی فر خراب میشه به نظرتون یعنی اگه به این سس شکلات های فرمند حرارت بخوره بد میشه؟
من درست نکردم اما میخوای جایگزین پودر کاکائو کنی فکر کنم باید آردت رو بیشتر کنی که خمیر نشه کیک وگرنه طراحی شده نمیزارن تو فر میسوزه زود روی کیک یا خمیر میشه کیک
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!