2777
2789
عنوان

تست وایتکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2039 بازدید | 57 پست
من انجام دادم😀

باردار بودی؟

میشه برا مامان شدنم یه صلوات بفرستین...خدایا منتظر بهترین روز زندگیمم....به خودت توکل میکنم و مطمئنم ک معجزه زندگیم به زودی اتفاق میفته💙💙
اره اره یه بی بی چک هم بزن حتما

تازه خریدم،فردا میزنم

میشه برا مامان شدنم یه صلوات بفرستین...خدایا منتظر بهترین روز زندگیمم....به خودت توکل میکنم و مطمئنم ک معجزه زندگیم به زودی اتفاق میفته💙💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تست برای باردار بودن انجام دادم خیلی کف کرد، بعد باردار بودم😁 برا جنسیت انجام دادم که کمتر کف کرد گفتن پسر کم کف میکنه دختر زیادتر چون قلیاییه و پسرم ادرارو قلیایی میکنه

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿
چرته .من باردار بودم انجام دادم . شوهرمم مجبور کرئم انجام بده تا فرقشو ببینم . هر دو کف کرد یعنی شوه ...

باددار بودی؟تا چند ساعت کفِش موند؟

چرته .من باردار بودم انجام دادم . شوهرمم مجبور کرئم انجام بده تا فرقشو ببینم . هر دو کف کرد یعنی شوه ...

عزیزم شوهرت حتی اگه بی بی چکم بزنه مثبت میشه . چون اون هورمونی ک فک کنم مشخص میکنه خانم بارداره یا نه کلن تو ادرار اقایون هست 

تست برای باردار بودن انجام دادم خیلی کف کرد، بعد باردار بودم😁 برا جنسیت انجام دادم که کمتر کف کرد گ ...

کفِش چقدر موند؟

برا جنسیت کی انجام دادی؟

نه کف نکرد سریع خوابید و باردار نبودم فرداش پری شدم 

اها منم اون ماه انجام داد خیلی خیلی کم کف کرد بعد کلا هیچ کفی روش نبود

امروز انجام دادم خیلی کف کرد بعد دو ساعت کفِش همونجور مونده

عجب دلی داری من تو یه روز سه تا زدم وایتکسم امتحان کردم . تازه یه هفته مونده بود به موعدم

😂😂اخه میگن باید صبح باشه تا غلظت ادرار زیاد باشه

ینی الان بزنم نشون میده؟؟

اره بودم . دیدم واسه شوهرمم مثل من شده گفتم چرته سریع ریختم دور

اها