2777
2789
عنوان

تست وایتکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2039 بازدید | 57 پست

راستی . قبلا تو خیلی از تاپیک ها گفتم . دلم نیومد اینجا هم نگم برم . واسه بارداری حتما تو گوگل سرچ کنین ماشین تخمک گذاری و اطلاعاتتون رو بدین تا تاریخ دقیق تخمک گذاری رو بگه بهتون . نزدیک تاریخ از کیت تخمک استفاده کنید و بعد از رابطه نیم ساعت دراز بکشید . تو هفته تخمک گذاریتون بسیار استراحت داشته باشید و تنبل باشید و تو کل هفته طبق حدیث پیغمبر . سرکه و شیر و گشنیز و سیب ترش نخورید . موفق باشید . یا علی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر من الان انجام دادم

لیوان وایتکس رو ریختم تو ادرار،به شدت کف کرد اومد بالا😂😂بعد از حدودأ۴۰ثانیه کفش کم تر و کم تر شد اما زیر لیوان پر از حباب شد،

اینو برای من تفسیر میکنید

🌹

استارتر من الان انجام دادم لیوان وایتکس رو ریختم تو ادرار،به شدت کف کرد اومد بالا😂😂بعد از حدودأ۴۰ ...

بنظرم منفیه

اخه میگن باید کفِش بمونه

ولی خب یکی از خانوما گفت ک کفِش بعد ی دقیقه خوابید و باردار بود

انشاالله شما هم باشی

میشه برا مامان شدنم یه صلوات بفرستین...خدایا منتظر بهترین روز زندگیمم....به خودت توکل میکنم و مطمئنم ک معجزه زندگیم به زودی اتفاق میفته💙💙
من نمیدونستم باید چند ساعت بمونه یه ربع بعد ریختمش رفت ولی راستشو بخوای هیج بی بی چک هم قابل اعتماد ...

موعدم گذشت،چها روزه

میشه برا مامان شدنم یه صلوات بفرستین...خدایا منتظر بهترین روز زندگیمم....به خودت توکل میکنم و مطمئنم ک معجزه زندگیم به زودی اتفاق میفته💙💙
کی میخوای بری آزمایش خون؟

بی بی چکم منفی شد😐

عزیزم... پری اومد یا نه؟ ان شاءالله که پری نیاد و باردار باشی (بی بی چک خطا داره) اگرم نشد ان شاءالل ...

سلام عزیزم نه پریود نشدم و دیگه هم بی بی چک نزدم

مرررسی فدا انشاالله😍😍

انشاالله شما هم به همه حاجتای خوب دلتون برسین💙💙

سلام عزیزم نه پریود نشدم و دیگه هم بی بی چک نزدم مرررسی فدا انشاالله😍😍 انشاالله شما هم به همه حا ...

مرسی عزیزم منم هنوز نشدم ان شاءالله هر چی صلاح باشه همون پیش میاد باز نتیجه رو بگو بهم حتما 

مرسی عزیزم منم هنوز نشدم ان شاءالله هر چی صلاح باشه همون پیش میاد باز نتیجه رو بگو بهم حتما 

انشاالله به زودی زود باردار میشین

چشم حتما