بچم خوابید منم برم یه چرت بزنم تا دوباره گریش در نیومده . انشاالله از دست گریه بچه هاتون به زودی نتونید بخوابید صلواااااااات . الهم صل علی محمد واله محمد .
راستی . قبلا تو خیلی از تاپیک ها گفتم . دلم نیومد اینجا هم نگم برم . واسه بارداری حتما تو گوگل سرچ کنین ماشین تخمک گذاری و اطلاعاتتون رو بدین تا تاریخ دقیق تخمک گذاری رو بگه بهتون . نزدیک تاریخ از کیت تخمک استفاده کنید و بعد از رابطه نیم ساعت دراز بکشید . تو هفته تخمک گذاریتون بسیار استراحت داشته باشید و تنبل باشید و تو کل هفته طبق حدیث پیغمبر . سرکه و شیر و گشنیز و سیب ترش نخورید . موفق باشید . یا علی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم... پری اومد یا نه؟ ان شاءالله که پری نیاد و باردار باشی (بی بی چک خطا داره) اگرم نشد ان شاءالله ماه بعد یه نی نی عسل عسلی بیاد تو بغلت بحق شش ماهه ی همین ماه عزیز