2777
2789
عنوان

غیرتی کردن شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشوه های خرکی بیا براش

امضات،صلوات فرستادم😉

از خود خدا بخواه ، از خودش و از صمیم قلبت ، ببین چطور غیر ممکن ترین رویاهات رو تبدیل می‌کنه به خاطراتت...اگر دلت لرزید،برای آرزوهای منم ی دعا کن لطفا⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

غیرت ذاتیه کسی که داشته باشا معنیشو میدونه کسی ک نداشته باشه فقط میتونه اداشو دربیاره البته اشتباه مثلا کسی ک غیرت ذاتی داره نمیزاره اب تو دلت تکون بخوره کسی ک اداشو درمیاره اسم همه اذیتاشو میزاره غیرت

دخترم هدیه خداست 😍من یه نارنجی پُرر انگیزم 🧡💥🔥 گروه نارنجی🧡 وزن اولیه» 75😓 وزن فعلی»73😐هدف اول» 65😉 هدف دوم» 60😊 هدف سوم»56🤗 قدم 168😊😊
سلام نیلای شیرازی   قبول داری شیرازیااا خیللللی عشقن ؟    

😁سلااام عزیزم

ها مگه میشه

ما خیلیییی خوبیم

خیلیییییی❤

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدای خالِ دو چِشمون عَسلیتُم❤️تو که مال مُنی یا مالِ مردم اگر مالِ مُنی دورت بِگَردُم ..‌.💫💋https://abzarek.ir/service-p/msg/2323222 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

الان خیلی از به ظاهر مردها شبها میرن هیئت دعا میکنن زنشون تصادف کنه دیه محرم هم زیاده. دیه زن شون رو بگیرن.

برن پی عشق و حال و سفر و ماشین و .....

شما دنبال غیرتی کردن هستید؟؟؟؟؟؟

😐

نیلا امضات،خدا نکشتت،مردم از خنده😂😂😂😂😂😂🤚

از خود خدا بخواه ، از خودش و از صمیم قلبت ، ببین چطور غیر ممکن ترین رویاهات رو تبدیل می‌کنه به خاطراتت...اگر دلت لرزید،برای آرزوهای منم ی دعا کن لطفا⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

خانوما منظورمو درست متوجه نشدید اون غیرتی ک من قبولش دارم همینیه ک نوشتم یعنی غیرتیش کنم برام اون کار و انجام بده یعنی ی جورایی غیرتشو رگ‌گردنشو قلقلک بدم که پیش خودش بگه زنم ب من تکیه کرده پس هرکار بخواد براش میکنم

اون غیرتی ک مزخرفه و مثلا تو لباس پوشیدن بیرون رفتن و آرایش کردن و ایناست رو نمیگم

غیرت کاری بودن انگیزه پیدا کردن همت داشتن اینارو عرض کردم

ببخشید ک خوب توضیح ندادم اولش