2777
2789
عنوان

میشه لطفا جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصن ادم ایراد گیر ضایعه اس شما کاری ام نکنی بخواد ایراد بگیره میگیره

عه؟چه خوب...اصلا اعصابم نمیکشه بخوام با همچین مردی زندگی کنم..دلم آرامش میخواد

من به خودم میرسم ولی حوصله ایرادگرفتن ندارم...

هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚
میگم یه چیزی...خب چرا من نباید همینی که هستم بمونم؟؟دلم میخواد همین شکلی باشم چرا نمیزارن آدم راحت ب ...

خب عزیز دلم این حرف شما متین...ولی این ک نمیشه..دوست داری شوهرت بگه من ماهی ی بار میخوام حموم برم...ب خودت روحیه بده..

مثلا پاهام چون لاغره شلوار تنگ جالب نیست همیشه گشاد میپوشم جوری باید لباس بپوشی ک زیبا دیده شی

ببخشید گلم عذر میخوام بیشتر منظورم بدون لباسه..با لباس که اندام ادم قشنگ به نظر میاد بدون لباس شکم و افتادگی سینه و ...هست

خب خودت ب فکر خودت باش ..من جوشام خیلی وحشتناک بودن مخصوصا ک پوستم سفیده دیگ داغون دیده میشد ولی کرم ...

خب هر موقع میگم 

میگن تو بخاطر سنته بعدم کمه دکتر لازم نداری. عشقمم ک پول واسش مهم نیست.میگم عمل بینی میگ دماغت نازه میگم جوشام میگه دوتا دونه است برااون ک نمیرن دکتر

اما میکرو ک شما رفتین بهش گفتم خودت برو گفته چشم هنوز نرفته سربازیه

خب عزیز دلم این حرف شما متین...ولی این ک نمیشه..دوست داری شوهرت بگه من ماهی ی بار میخوام حموم برم... ...

ببین اخه من که نمیخوام شلخته و بد تیپ باشک که..ترک پوستم تا حالا از بین نرفته..اندامم هم خب اگه ازین لاغرتر بشم واقعا سینه و ...بد میشه الان حدودا با قد 160 ..65 کیلوم..من به نظافت و تیپم میرسم ولی اندامم اینجوریه دیگه

اره جلویه همسر. اگه ی بار ببینم عیب میگیره قطعا میپوشونم

تا کی اخه؟یه عمر زندگیه !!گاهی فکر میکنم ازدواج نکردن انگار عاقلانه تره برای من

عب نداره عزیزم بنظرم تیپ ات خوبه 

مشکلم یه قلمبه کوچولو شکممه و ترک پوست و اینکه افتادگی سینه به خاطر لاغری...بدنسازی کار میکنم اما معجزه که نمیکنه..

دلم میخواد با یه نابینا ازدواج کنم