2777
2789
عنوان

میشه لطفا جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 58 پست
مشکلم یه قلمبه کوچولو شکممه و ترک پوست و اینکه افتادگی سینه به خاطر لاغری...بدنسازی کار میکنم اما مع ...

همه همینن والا اینایی ک گفتیو منم دارم😅 بیخیال بابا

یه سر برو خیابون زنای مردمو ببین حیلی خوبن مثلا همشون؟؟

همه همینن والا اینایی ک گفتیو منم دارم😅 بیخیال بابا یه سر برو خیابون زنای مردمو ببین حیلی خوبن مثل ...

میدونم فقط ببخشید از حرف مفت بدم میاد...اصلا لجم میگیره گاهی وقتی میبینم بعضی از اقایون چه ایرادها که نمیگیرن

دلم میخواد خودم باشم

هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلم یه قلمبه کوچولو شکممه و ترک پوست و اینکه افتادگی سینه به خاطر لاغری...بدنسازی کار میکنم اما مع ...

افتادگی سینه بخاطر لااااااغری؟؟؟

قو وزنه تونو میشه بگین

احه لاغر تراز من وجود نداره ولی من اصن افتادگی ندارم چرا

افتادگی سینه بخاطر لااااااغری؟؟؟ قو وزنه تونو میشه بگین احه لاغر تراز من وجود نداره ولی من اصن افت ...

من قبلا خیییلی چاق بودم به خاطر کاهش وزن افتادگی سینه پیدا کردم...

اصن نگران نباش.

من ی بار گفتم ب عشقم روپام خال های ریز دارم

ی بار گفتم لاغرم 

گف مهم نیست واسم عاشقه خودتم 

شوهره شمام قطعا همینجوری شمارو دوس داره

یجوری رفتارکن جرات نکنه چیزی بگه الان عشقه من جرات نداره ب زبون بیاره من لاغرم 

اصن نگران نباش. من ی بار گفتم ب عشقم روپام خال های ریز دارم ی بار گفتم لاغرم  گف مهم نیست وا ...

خداروشکر انشالله تا اخر عمرتون همینطور عاشق هم بمونید..من قبلا حساس نبودم اصلا زندگی یکی دو تا از نزدیکانم رو چند سال از نزدیک دیدم ناخود اگاه وسواس گرفتم...

مرسی از دلگرمیت

ببین اخه من که نمیخوام شلخته و بد تیپ باشک که..ترک پوستم تا حالا از بین نرفته..اندامم هم خب اگه ازین ...

عزیزم برای ترک فقط لیزر جواب میده..عزیزم وزنتم زیاد زیاد نیس...چرا مثلا ایراد میگیره ...ببخشیدا مردا همشون اونطورن والا..چطور روز اول براشون در حکم پری و حوری هستیم

عزیزم برای ترک فقط لیزر جواب میده..عزیزم وزنتم زیاد زیاد نیس...چرا مثلا ایراد میگیره ...ببخشیدا مردا ...

من نمیتونم لیزر کنم..چی بگم خیلی حس بیخودیه..من طوری بار اومدم که همیشه بهم اعتماد به نفس دادن و یاد گرفتم ایرادات هیچ کس رو به روش نیارم..درد داره که همچین مردی بخواد بکوبتت

من نمیتونم لیزر کنم..چی بگم خیلی حس بیخودیه..من طوری بار اومدم که همیشه بهم اعتماد به نفس دادن و یاد ...

خب عزیزم چرا بیخود باشه..این همه بازیگرای خوشگل و خواننده ها به خودشون میرسن یعنی حس بیخودیه...همشون لیزر عمل

خب عزیزم چرا بیخود باشه..این همه بازیگرای خوشگل و خواننده ها به خودشون میرسن یعنی حس بیخودیه...همشون ...

نه جسارت نباشه منظورم حس مورد تحقیر و ایراد واقع شدن بود..من عاشق رسیدگی به خودمم فقط امکان لیزر رو ندارم..مدام به پوستم روغن و ...میزنم