بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصن نگران نباش. من ی بار گفتم ب عشقم روپام خال های ریز دارم ی بار گفتم لاغرم گف مهم نیست وا ...
خداروشکر انشالله تا اخر عمرتون همینطور عاشق هم بمونید..من قبلا حساس نبودم اصلا زندگی یکی دو تا از نزدیکانم رو چند سال از نزدیک دیدم ناخود اگاه وسواس گرفتم...
مرسی از دلگرمیت
هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚
ببین اخه من که نمیخوام شلخته و بد تیپ باشک که..ترک پوستم تا حالا از بین نرفته..اندامم هم خب اگه ازین ...
عزیزم برای ترک فقط لیزر جواب میده..عزیزم وزنتم زیاد زیاد نیس...چرا مثلا ایراد میگیره ...ببخشیدا مردا همشون اونطورن والا..چطور روز اول براشون در حکم پری و حوری هستیم
عزیزم برای ترک فقط لیزر جواب میده..عزیزم وزنتم زیاد زیاد نیس...چرا مثلا ایراد میگیره ...ببخشیدا مردا ...
من نمیتونم لیزر کنم..چی بگم خیلی حس بیخودیه..من طوری بار اومدم که همیشه بهم اعتماد به نفس دادن و یاد گرفتم ایرادات هیچ کس رو به روش نیارم..درد داره که همچین مردی بخواد بکوبتت
هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚