2777
2789
عنوان

به خاطر افسردگی همه درسامو میفتم

140 بازدید | 12 پست

چون هر چی میخونم تو ذهنم نمیره بقیه از گیجی من خودشون میگیره نمی دونم چیکار کنم هزار بار بخونم بعدش که ازم بپرسن هیچی یادم نیست مثلاً هزار کلمه پنومونی رو میخونم سر جلسه اصلا حرف پ به ذهنم نمی‌رسه کلا هیچی یادم نمی‌مونه نمی‌دونم چه غلطی کنم درسامون به شدت سخت و و حافظه من ماهی تورو خدا بگید چه کنم بیفتم بابام منو میکشه

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامایی

وای مامایی خیلی سخته درساش🤕 

اشکال نداره عزیزم بشین بکوب بخون دیگه چاره ای نیست، هر روز مرور داشته باش.

منم ارشد پرستاری میخونم درسامون سخته و استاد ها خیلی اذییت میکنن کلی تکلیف و پروژه و ارائه ریختن سرمون😭🤦🏻‍♀️

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

باز تو تهش میری سرکار من به چه امیدی بخونم

وا مامایی هم شغل داره😑 تازه شما شماره نظام هم میگیری وضعت بهتر از ماست الکی شکسته نفسی نکن💝

وای مامایی خیلی سخته درساش🤕 اشکال نداره عزیزم بشین بکوب بخون دیگه چاره ای نیست، هر روز مرور داشته ب ...

من تازه پرستاری قبول شدم کارشناسی ینی اینقدر سخته 💔 من چیکار کنم پس 😢

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
من تازه پرستاری قبول شدم کارشناسی ینی اینقدر سخته 💔 من چیکار کنم پس 😢

بله پرستاری خیلی سخته عزیزم درساش و کارآموزی هاش و کارورزی هاش 

من الان ارشد میخونم ارشد دیگه وحشتناک تر از کارشناسیه

البته بستگی به دانشگاه هم داره، اساتید ما پوست میکنن واقعا 

ذهن توعم مثل ذهن منه 

من یه درسو یبار امروز میخونم یبار فردا یبار مرور دوباره مرور اخرشم لنگ میزنم البته بالای ۱۵ میشم 

تو مدرسه هم همین بودم

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵