میخوام ابروهامو فیبروز انجام بدم خسته شدم از بس مداد کشیدم، اگه میتونین یه مرکز خوب که تا به تا درنیاره و مواد خوب استفاده کنه معرفی کنید قیمتشم بگید لطفا
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم شما تو ی تاپیک گفتید روانشناسی پیام نور خوندی خواستم یکم اطلاعات کسب کنم من کنکور ...
از چه نظر؟؟ من بخاطر بچم که مهد نمیخوام بذارم برام مهم بود که کلاس نرم الانم اول هر ترم انتخاب واحد میکنم موقع امتحانای میان ترم و پایان ترم خودم میخونم و میرم امتحان میدم حتی معدل الف هم شدم اگه بخونی که واقعا راحته و خیلی از بچهها کلاس هم میرفتن
اول تو سایتشون نمونه کارارو دیدم بعد هم با هماهنگی رفتم و یه مشاوره حضوری رفتم سالن نمونه کاراشونو از نزدیک دیدم و فهمیدم دقیقا با عکسایی ک تو پیجشون میذارن یکیه، پیگمنتراشون خیلی خوب و با حوصله مشاوره میدادن، منم جواب همه سوالامو گرفتم و استرسم کلا برطرف شد