2777
2789
عنوان

شما جا من بودید چیکار میکردید؟

63 بازدید | 9 پست

من یه جا دارم کار میکنم اولش تایم کاری 9 تا 5 بود و قرار دادمو با 1900 نوشتن اما از همون اول بهم 1500 دادند و ساعت کاریو گفتن باید هشت ونیم اینجا باشی تا 5 ونیم 

جدا ازینا من باید 5 به 5 حقوق بگیرم اما 20 روز عقب میوفته دگ میوفته تو برج بعد تازه حقوق این ماهو میده منو بعد 4 ماه بیمه نکرده شرکت مدیریت ی زن وشوهرن و حسابدار خواهر مدیره و کلی زبونشون روسر منه اصلا احترام نمیزارن

خدایا تو بساز.....تو بسازی قشنگ تره. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شاغلم خیلی بهم ظلم میشه دلم نمیخاد برم اصلا اما مجبورم گاهی غر میزنم اما فایده نداره یکم سروسامو ...

من اگر حقوقو سر وقت میدادن تحمل میکردم رفتاراشون بدبختی اونم سر وقت نمیدن

برو صحبت کن چرا حقوقت کمتر شده؟ چرا ساعت کار بیشتر شده؟ چرا حقوق رو دیر به دیر میدن همه رو برو بگو ...

گفتم گفتن فعلا همینه تا 4 /5 ماه دگ 

من اگر حقوقو سر وقت میدادن تحمل میکردم رفتاراشون بدبختی اونم سر وقت نمیدن

بمنم سر وقت نمیده هی باید بهش بگم..این ماه ئمیخام خیلی جدی بگم خودت سر یه تاریخ بده بعم زشته من هر دفعه میام بهت میگم...بخدا من اصلا کار واس زن و دوست ندارم دلم میخاد بشینم خونه تا لنگ ظهر بخابم بدون استرس برم خرید کنم هرجا تا هر وقت دلم خاست برم ولی چ کنم که مجبورم ..کار خیلی خانم هارو پیر میکنه..البته کار دولتی داشتم زاضی تر بودم مثل معلمی خیالم از حق و حقوقم راحت بود لااقل

پس بیا بیرون چون تو میری کار میکنی یه چیز یاد بگیری و ارامش داشته باشی و حقوق بگیری قرار نیست به خ ...

بخدا ماهی 1200 قسط میدم همم عقب افتاده از دست اینا