2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه جا عروسی رفتم رسمشون این بود عروس ران مرغ به سمت مهمونا پرتاب میکرد.ران مرغ تو فویل آلومینیم پیچی ...

انگار تو قبیله ای چیزی بوده

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 
مام عروسی دخترعمه ام بود موقع پرتاب گل خیلی بالا انداخت افتاد رو لوستر تالار

😂😂😂وااای

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 

ی عروسی بود تو اینستا کل تالار رو سیاه کرده بودن و عروس و داماد و مهمونا سیاه پوشیده بودن

همه داشتن گریه میکردن اخرشم نفهمیدم چرا😐😐😐😐😐😐

هر موقع خواستید لایکم کنید به جاش یه صلوات برام بفرستید💛😔

سلام دوستان سمت دهات های همدان به نام شورین یه رسمه که داماد میره بالا پشت بام و چندتا سیب و یه نبات میندازه به مهمونها هرکی میگن بتونه بگیره خوش یمنه و بیشتر مجردها دنبالشن خلاصه داماده محکم پرتاب میکته نباتو میخوره سر یکی از زنهای فامیل میشکنه 😁😁😁

ی عروسی بود تو اینستا کل تالار رو سیاه کرده بودن و عروس و داماد و مهمونا سیاه پوشیده بودن همه داشتن ...

😐مطمئنی عروسی بوده

خانمهای عزیز این تاپیک رو بترکونین لطفا با اجازه اسی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3185529/کسی-میدونه

چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون