2777
2789
عنوان

نمیدونم طلاق بگیرم یانه

292 بازدید | 20 پست

من دکتری فیزیک دارم مجردی کار داشتم وخانواده هی اصرار کردن ازدواج کن عاشق یک پسرشدم شهر دیگه وبهش زنگ زدم واومدم جلو والان شوهرمه .و حاصل ازدواج ما یک دختر شد شوهرم چون خودم بهش زنگ زدم خیلی شکاک همش فکر میکنه دوباره من عاشق میشم زنگ میزنم و به خاطر این موضوع نمیزاره من شاغل بشم با یک مرد حرف بزنم به دیوار میرسه و من حبس کرده تو خونه از دار دنیا جز ماشین و یک حقوق چیزی نداره وضع مالی داغونیم .از طرف دیگه درشوهرم مریضه و همش به فور خانواده اشه دکتر ببره خرجشون کنه اصلا پیش ما نیست من واقعا خسته شدم شهر غریب تنها همش دنبال خانواده شوهر واقعا دیگه احساسی ندارم اگر موندم فقط به خاطر حقوق چندر غاز و دخترشه الان اومد خونه بابام میگم اینجا دنبال کار بگردم و جدا بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایطی سختیه مگه زندانی هستید این چجور زندگی نگهداشتن شما مسلما حق دارید آزاد باشید 

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

باید دید چشم انداز زندگیت بعد از طلاق بهتر میشه یا نه

دخترت که گناه داره مادر بالای سرش نباشه،سر کار بری بچه چی میشه

پدر شوهرت هم مشکلت باشه تا ابد بیمار نمیمونه

شکاکی بده ولی به هر حال بی عیب خداست

شرایطی سختیه مگه زندانی هستید این چجور زندگی نگهداشتن شما مسلما حق دارید آزاد باشید

من خیلی از بی پولی میترسم واصلا حامی ندارم نمیدونم چی کنم  شدم کلفت خانواده شوهر

اخه هر چی داره خرج پدرشوهرم یکنه همش پیش انهاس

شرایط یه خوانواده اینطوری دیدم،وقتی پدرشون فوت شد،بچه ها هر کدام دیگه به زندگی خودشون رسیدن

مگه از شما توقعی دارن که میگی  نوکر خانواده شوهر؟