یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره ميگن خوبه من يه مدت سياه دونه و عسل خوردم رحمم گرم شد و البته حلواي ميتي
با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️ 📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍
با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️ 📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍
من برای ریزش موق خودم و هسرم استفاده میکردم ۴۰ شب زدیم که واقعا عالی بود و اینکه من نمیدونستم اما اون مدت اصلا میگرن نمیشدم و فهمیدم تاثیر داشته کلا عالیه ! اگر میخوای که رحمت کرم شه ۱۴ روز با اپلیکاتور عسل رقیق شده استفده کن واقعا تاثیرش عالیه
اره هرشب دو قطره تو نافت بریز و دو سه قطره هم دور نافت گرد ماساژ بده . برای مو هم عالیه ولی چون خیلی گرمه اولش ریزش میده بعد از دو سه ماه عادت میکنه سرتون. بهتره یکی دو ماه روغن سبک تر مثل نارگیل بزنید که موها عادت کنه بعد سیاهدانه اینطوری ریزش نمیگیرید
اره عطاریای معتبر بخر و کلا طب سنتی صبر می خواد توقع نداشته باش که ۳ روز بهد ریزش مو تموم شه قشنگ ۴۰ روز بزن هر شب بدون فاصله و اینکه یه حوله موقع خواب زیر سرتون بزاریم که ملافتون سیاه و جرب نشه
اره ببین یه ذره عسل بریز تو نابکی بزار رو بخار کتری رقیق میشه با اپلیکاتور بزن داخل و و بعد پد بزار۱ ساعت بعد خودت و بشور تا ۱۴ روز هم اگه عفونتی چیزی داشته باشی کامل تمیز میشه رحم هم گرم میشه یه دکتر طب سنتی اینو برای پسر زایی و از بین بردن عفونت به من گفت