2777
2789
گلم نشانه های گرمی رحم چیه؟ منم حلوای میتی همون که با خرماست خوردم ولی چیزی ندیدم

شما حلوای ميتي رو فقط براگرمي خوردین? برا پریود شدن هم خوبه؟  دکتر برام آمپول نوشته . میدونی چي بخورم گرمی باشه که پریود شم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون گلم .موندم چیکار کنم از دست تنبلی تخمدان

واسه تنبلي فقط رازيانه بخور هر روز روزي چنتا ليوان بخور بذار هر روز يه كتري بجوشه توش يه مشت تخمشو بريز بذار دو ديقه دم بكشه بذار تو يخچال روزي چند ليوان بخور بعد عرقشم بخور كلا پودرش كن تو غذاهات بريز خيلي جواب ميده خوشگلم ميكنه😍

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍
شما حلوای ميتي رو فقط براگرمي خوردین? برا پریود شدن هم خوبه؟  دکتر برام آمپول نوشته . میدونی چي ...

واسه اين ك پريود شي روزي ٥يا ٦ليوان بابونه و پونه با دارچين و زعفرون بخور

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍
واسه تنبلي فقط رازيانه بخور هر روز روزي چنتا ليوان بخور بذار هر روز يه كتري بجوشه توش يه مشت تخمشو ب ...

ممنون عزیزم این چیزایی که گفتی رو انجام بدم ببینم چی میشه تو اقدامم هستم . دعات ميکنم

ممنون عزیزم این چیزایی که گفتی رو انجام بدم ببینم چی میشه تو اقدامم هستم . دعات ميکنم

ايشالا مشكلت حل ميشه اگ يه درصد فك كردي حامله اي ديگه نخورشون

برای من خون همیشه روشنه ولی چون کیست دارم میگن رحمم سرده

اونو نميدونم