2777
2789

خیلی با هم فرق میکنن ولی پسرم همین جا ک ارزونه دوست داره ولی میگم بفرستم ی جای بهتر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطعا فرق میکنه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

صرفا چون گرون تره دلیل نمیشه بهتر هم باشه

من پارسال دخترم مدرسه دولتی بود امسال غیرانتفاعی!

چقدر همکلاسی های دوسه سال قبلش با ادب بودن هم خودشون هم هانواده هاشون

حالا امسال...

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

از نظر تربیتی واقعا فرق داره

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

مهد و پیش تا جایی که میدونم خیلی مهمن واقعا زیاد الانم که دیگه بچه ها از همون مهد و پیش بهشون الفبا و خواندن نوشتن یاد میدن واسه دبستانشم خوبه خودش یک نوع سرمایه گذاری من هرکیو دیدم برا تحصیل بچش از بچگی تلاش کرده تهش نتیجهشو ام گرفته باهوش بار اومده

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

اره منم دلم نمیزاره بزارم بمونه اینجایی ک میره اون یکی مهد دو برابر قیمتش بیشتره

من با اینکه مستاجرم و ب سختی شهریه میدم ولی ارزون ثبت نام نکردم محیطی ک بچه توش رشد میکنه آموزش میبینه و حتی تعاملش با همکلاسیاش معلماش خیلی مهمه

افغانی ریپلای نزنه
صرفا چون گرون تره دلیل نمیشه بهتر هم باشه من پارسال دخترم مدرسه دولتی بود امسال غیرانتفاعی! چقدر همک ...

مدرسه دولتی بهتره یا غیر دولتی

شما ک تجربه داری واسه همین میپرسم از لحاظ سواد معلم میگم

لایک نفرمایید با تشکر

برای آموزش بچت هر چقدر خرج کنی می ارزه

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم