2777
2789

بگم روعن سیاه دونه؟

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
بگم روعن سیاه دونه؟

روغن

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عسل به همراه روغن یا عسل خالی رو گرم کنم

عسل خالی خالی !!!!!! بدون هیچی ! یه قاشق عسل اونم نه رو شعله ی مستقیم روی بخار کتر بزار رقیق میشه زود ! هیچی قاطیش نیاید بشه ! 

اللهم عجل لولیک الفرج
عطاري داره اره جواب گرفتم خوب بود ولی بوش بده

جهنم از بوش

ابروهای نازنینمو دست بردم توش دیگه درنمیاد انگار تاازه رفتم‌آرایشگاه دمشو اصلاح کردم از بس کوتاه شدن

خودت باش.          مگه خودت چشه؟؟؟
جهنم از بوش ابروهای نازنینمو دست بردم توش دیگه درنمیاد انگار تاازه رفتم‌آرایشگاه دمشو اصلاح کردم از ...

من که استفاده کردم خوب بود ایشالا برا شما هم خوب باشه تاثيرش رو ببینی زیاد هم بد نیست بوش

گلم نشانه های گرمی رحم چیه؟ منم حلوای میتی همون که با خرماست خوردم ولی چیزی ندیدم

نشونش اينه كه خون پريوديم هميشه تيره بود ولي دوماهه روشن و تميزه انگار دستم بريده باشه بهمون تميزي و روشني

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍
حلوای میتی چطور درست ميشه

دستورش تو نت هست يادم نيست الان سرچ كن

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍