2777
2789

تو نت سرچ کن نوشته چی بخورید 

منم دکترا میگن برو عکس رنگی رحم ولی تردید دارم که برم یا نه...

اصلا حسش نیست که برم😑

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400

من خیلی میترسم برا فردا نوبت گرفتم 

هرچند ک همه میگن چون ی بار سقط کردی بیخود رفتنت 

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی میترسم برا فردا نوبت گرفتم  هرچند ک همه میگن چون ی بار سقط کردی بیخود رفتنت

چرا بیخود؟؟؟من خودم یه بار سقط داشتم بعد از اون باردار نشدم تا ماه قبل عکس گرفتم خداروشکر الان حامله ام 

چرا بیخود؟؟؟من خودم یه بار سقط داشتم بعد از اون باردار نشدم تا ماه قبل عکس گرفتم خداروشکر الان حامله ...

واقعا؟

اخه همه میگن چون ی بار سقط کردم حتما بازه گرفتگی نداره ک بخواد با عکس بازشه.

بخدا خستع شدم ۳سال دارم دکتر میرم همش دارو قرص تکراری اخرشم هیچی 

اخه همه میگن چون ی بار سقط کردم حتما بازه گرفتگی نداره ک بخواد با عکس بازشه. بخدا خستع شدم ۳سال دار ...

دکتر منم اول همین حرف رو بهم زد ولی آخرش دید با سایز فولیکول خوب و بدون مشکل بودم شوهرم بهم گفت عکس رنگی بگیر نمی گم درد نداشت ولی اگه میدونستم باعث میشد به این زودی حامله بشم همون موقع که دیدم باردار نمیشم میرفتم 

دکتر منم اول همین حرف رو بهم زد ولی آخرش دید با سایز فولیکول خوب و بدون مشکل بودم شوهرم بهم گفت عکس ...

خداروشکر ان شاالله بارداری راحتی داشته باشی

منم سایز فولیکولام باقرص ک میخورم خوبه همسرمم مشکل نداره .

امیدوارم منم بعدعکس باردار بشم.

خداروشکر ان شاالله بارداری راحتی داشته باشی منم سایز فولیکولام باقرص ک میخورم خوبه همسرمم مشکل ندار ...

انشالله عزیزم برای منم دعا کن به حق همین شبهای محرم من خیلی استرس دارم دلدرد و خونریزی امونمو بریده 😢

انشالله عزیزم برای منم دعا کن به حق همین شبهای محرم من خیلی استرس دارم دلدرد و خونریزی امونمو بریده ...

عزیزم مگ باردار نیستی؟؟؟؟پس خون ریزی چرا؟؟؟؟