یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی ممنون از اینکه جواب دادین، هیچ کس تا حالا بد صدا نزده یا عکس العمل اطرافیان نسبت به اسم محمدعلی ...
نه پدر و مادر که هماهنگ باشن بقیه گوششون وبه طبع زبونشون عادت میکنه. دخترم هم دو اسمیه ده روز اول کامل صدا زدیم همه هم کامل صدا میزدن اما همسرم خیلی موافق نبود بااسم با هام همکاری نکرد و مخفف میگفت بازهم بقیه همونجور که ما صدا میزدیم صدا زدن
یا رب این نو گلان خندان که سپردیشان به من سخته کمکم کن درست پرورششان بدهم
نه پدر و مادر که هماهنگ باشن بقیه گوششون وبه طبع زبونشون عادت میکنه. دخترم هم دو اسمیه ده روز اول کا ...
خیلی ممنون، من اسم محمدعلی گذاشتم ولی نمیدونم چرا استرس گرفتم مدرسه بره بد و مخفف صدا نزنن یا شاکی نشه اسم امروزی نزاشتم . نذر اسم محمد داشتم ترکیبی گذاشتیم ولی ته دلم یجوریه
نه بابا همش به شما بستگی داره من واقعا تعصب دارم رو اسم پسرم توی مدرسه هم معمولا بجای اینکه فامیلی پسرمو بگم دائم میگم محمد علی همه هم تا حالا که تکرار کردن .الان پسرم راهنماییه .پسرا همرو مسخره میکنن تعریف میکرد میگفت مادر یه دوست داریم پارسا اسمشه بهش میگم پریسا یکی فامیلش عسکری ه بهش میگن سوسیس بندری چه میدونم خلاصه یه جورایی و یه چیزای رو مسخره میکنن به عقل جن هم نمیرسه.
یا رب این نو گلان خندان که سپردیشان به من سخته کمکم کن درست پرورششان بدهم