2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دختر پسرت چطوره اسمشو چی گذاشتی.پسر پن متولد ۹۷ اسمشو گذاشتم محمد علی کامل هم صداش میزنم تو چه ...

سلام عزیزم والا من شوهرم نذاشت بزارم محمد علی گذاشتم مهراد. نامدار باشه پسرت گلم. 😘

جدی😂😂وای عزیزم چرا یرای من امد خدا حفظش کنه عزیزم اسم قشنگی انتخار کردی

من اتفاقی دیدم پیامارو خدا پسرتو برات نگه داره برام جالب بود ببینم چیشد چیکار کردی.

یا رب این نو گلان خندان که سپردیشان به من  سخته کمکم کن درست پرورششان بدهم   
سلام ببخشید شما از اسم پسرتون راضی هستین ؟ کامل صدا میزنن همه ؟ 

سلام عزیزم.آره من و پدرش که محمد علی صدا زدیم همه عادت کردن .گاهی فامیلای دور محمد صداش میزنن جواب نمیده فکر میکنه کس دیگه رو صدا زدن

سلام عزیزم.آره من و پدرش که محمد علی صدا زدیم همه عادت کردن .گاهی فامیلای دور محمد صداش میزنن جواب ن ...

خیلی ممنون از اینکه جواب دادین، هیچ کس تا حالا بد صدا نزده یا عکس العمل اطرافیان نسبت به اسم محمدعلی منفی نبوده ؟ 

من از اینکه مخفف صدا کنن اسمش رو نگرانم 

خیلی ممنون از اینکه جواب دادین، هیچ کس تا حالا بد صدا نزده یا عکس العمل اطرافیان نسبت به اسم محمدعلی ...

نه پدر و مادر که هماهنگ باشن بقیه گوششون وبه طبع زبونشون عادت میکنه. دخترم هم دو اسمیه ده روز اول کامل صدا زدیم همه هم کامل صدا میزدن اما همسرم خیلی موافق نبود بااسم با هام همکاری نکرد و مخفف میگفت بازهم بقیه همونجور که ما صدا میزدیم صدا زدن

نه پدر و مادر که هماهنگ باشن بقیه گوششون وبه طبع زبونشون عادت میکنه. دخترم هم دو اسمیه ده روز اول کا ...

خیلی ممنون، من اسم محمدعلی گذاشتم ولی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نمیدونم چرا استرس گرفتم مدرسه بره بد و مخفف صدا نزنن یا شاکی نشه اسم امروزی نزاشتم . نذر اسم محمد داشتم ترکیبی گذاشتیم ولی ته دلم یجوریه

نه بابا همش به شما بستگی داره من واقعا تعصب دارم رو اسم پسرم توی مدرسه هم معمولا بجای اینکه فامیلی پسرمو بگم دائم میگم محمد علی همه هم تا حالا که تکرار کردن .الان پسرم راهنماییه .پسرا همرو مسخره میکنن تعریف می‌کرد میگفت مادر یه دوست داریم پارسا اسمشه بهش میگم پریسا یکی فامیلش عسکری ه بهش میگن سوسیس بندری چه میدونم خلاصه یه جورایی و یه چیزای رو مسخره میکنن به عقل جن هم نمیرسه.

نه بابا همش به شما بستگی داره من واقعا تعصب دارم رو اسم پسرم توی مدرسه هم معمولا بجای اینکه فامیلی پ ...

خدا خیرتون بده، بدم میاد کسی بخواد اسمشو بد صدا بزنه خیلی حساس شدم.

پسرتون متولد 97 نیست مگه ؟ پست قبلی انگار دیدم

خدا خیرتون بده، بدم میاد کسی بخواد اسمشو بد صدا بزنه خیلی حساس شدم. پسرتون متولد 97 نیست مگه ؟ پست ...

نه دخترم ۹۷.پسرم ۸۹