2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم قطعا این نظری ک میدم با نهایت احترام برای شما و صاحب نام ائمه علیه سلام هست اما این اسم یکم سنگینه برای بچه و ممکنه وقتی بزرگ شه اونم دوست داشته باشه مث همسن و سالاش اسم مدرن و جدید داشته باشه

بترس از دادگاهی ک قاضیش شاهد هم بوده!!
عزیزم قطعا این نظری ک میدم با نهایت احترام برای شما و صاحب نام ائمه علیه سلام هست اما این اسم یکم سن ...

اره خودمم این فکرو میکنم بخاطر همون دودل میشم چیکارکنم بخدا انقد استرس اسمو دارم میترسم نزارم خودم بعدن پشیمون بشم خب شاید تنها بزارم علی اینم خوب نیست؟؟؟؟

اسم پسرم علی هست اسم دخترآلاءدوست دارم خواستم ببینم سخت تلفظش برای اطرافیان یانه اصلا اسم خوبی هست ی ...

خیلی اسم قشنگیه من اگه دختر دار شدم حتما میذارم الا

خیلیم تلفظش راحته اتفاقا.

اون همزه که کسی تلفط نمیکنه میگن الا

خیلیم قشنگه هر کی میگه بده سلیفه نداره محمد و علی دوتا اسمن که هیچوقت قدیمی نمیشن ترکیبشون با هم فوق العاده است

تمام آیه ی قرآن همین است فقط حیدر(ع) امیرالمؤمنین است ❤❤❤❤❤ اُنظُر إلَینا یا اَباعَبدالله(ع) ❤❤❤❤❤   در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم" (سوره زمر آیه۵۶)
واقعاقشنگه این اسما

سلام دختر پسرت چطوره اسمشو چی گذاشتی.پسر پن متولد ۹۷ اسمشو گذاشتم محمد علی کامل هم صداش میزنم تو چه کردی

یا رب این نو گلان خندان که سپردیشان به من  سخته کمکم کن درست پرورششان بدهم