2777
2789
عنوان

بادکش رحم

18050 بازدید | 46 پست

کیا بادکش رحم انجام دادن؟بادکش درد داره؟؟

کسی بوده با بادکش باردار شه؟؟

میشه برا مامان شدنم یه صلوات بفرستین...خدایا منتظر بهترین روز زندگیمم....به خودت توکل میکنم و مطمئنم ک معجزه زندگیم به زودی اتفاق میفته💙💙

افتضاح به معنای واقعی کلمه.دردش که بماند. فقط برا افرادیکه چسبندگی لوله دارند و مشکل دیگه ای برای باروری نداشته باشند جواب میده. که اونم اگر عکس رنگی بگیری موقع تزریق داروش همون کار بادکش رو انجام میده

من سایز فولیام کوچیک بود.یکماه بادکش کردم و درکنار سایر درمانها بااولین اقدام باردارشدم.

عالیه.همونموقع احساس سبکی میکنی.بله یک مقدار درد داره.من زمانی ک بادکش میکردم ب بچه فکر میکردم یا میومدم اینجا ک سرم گرم باشه.بعدشم نهایتا7 دقیقه ست دیگه آدم تحمل میکنه.توخونه همسرم برام انجام میداد

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همه جیزم خوب بود فقط پلی کیستیک بودم بعد از آموپلای تحریک تخمک که میزدم بادکش سنتی مینداختم که خکنرسانی به تخمدانم و در نتیجه دارو رسانی بهش بهتر بشه و تاثیر داشت خوب بود

البته مکمل هم مصرف کردم ویتامین هم باید بهت برسه تا تخمکت رشد کنه

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
افتضاح به معنای واقعی کلمه.دردش که بماند. فقط برا افرادیکه چسبندگی لوله دارند و مشکل دیگه ای برای با ...

من پلی کیستیکم

عکس رنگی انجام دادم مشکلی نداشتم

با شوهرم طب سنتی رفتیم بهمون گفت بادکش انجام بدین ولی‌میگن درد داره ترسیدم نرفتم

میشه برا مامان شدنم یه صلوات بفرستین...خدایا منتظر بهترین روز زندگیمم....به خودت توکل میکنم و مطمئنم ک معجزه زندگیم به زودی اتفاق میفته💙💙
من سایز فولیام کوچیک بود.یکماه بادکش کردم و درکنار سایر درمانها بااولین اقدام باردارشدم. عالیه.همون ...

من ماه بعد میخوام میکرو کنم،به خانومه طب سنتی نگفتم اخه میگفت دنبال ای وی افو اینجور چیزا نرین

حالا نمیدونم بادکش کمک میکنه تا انتقال جنین موفق باشه یا ن

زالو درمانی هم خوبه؟اونم درد داره؟

من پلی کیستیکم عکس رنگی انجام دادم مشکلی نداشتم با شوهرم طب سنتی رفتیم بهمون گفت بادکش انجام بدین ...

بادکش فقط جسبندگی لوله ها رو باز میکنه تا تخمک ها آزاد بشن. اونم با فشار اون دارو که توش میزنه. الانم منسوخ شده ست ولی پزشکای قدیمی زنان خصوصا آقایونش انجام میدن.تو درمان دارویی کیستات رو باید پیگیری کنی تا کم بشه و ایشالله باردار بشی

من همه جیزم خوب بود فقط پلی کیستیک بودم بعد از آموپلای تحریک تخمک که میزدم بادکش سنتی مینداختم که خک ...

دوس دارم انجامش بدم فقط از اینکه میگن درد داره میترسم

بادکش فقط جسبندگی لوله ها رو باز میکنه تا تخمک ها آزاد بشن. اونم با فشار اون دارو که توش میزنه. الان ...

مشکل ما بیشتر از شوهرمه

اسپرماش کم و کم تحرکن

من با دارو کیستام رفع میشه و تخمک میسازم ولی چون اسپرما مشکل دارن باردار نمیشم

در مورد تقویت اسپرم اطلاعاتی دارین؟

مشکل ما بیشتر از شوهرمه اسپرماش کم و کم تحرکن من با دارو کیستام رفع میشه و تخمک میسازم ولی چون اسپ ...

خب پس چرا میخای بادکش کنی؟! برا تقویت اسپرم همسر باید حداقل یه دوره سه ماهه ویتامین ای، ویتامین سی، اسید فولیک، امگا3 ، قرص ال کارنیتین بدی بخوره واقعا تاثیر داره. اگر خودتم بخوری بهتر جواب میگیرین. به اضافه هر روز شیرموز با خرما درست کنیدو بخورین

مشکل ما بیشتر از شوهرمه اسپرماش کم و کم تحرکن من با دارو کیستام رفع میشه و تخمک میسازم ولی چون اسپ ...

در این مورد ما راهکار و فرمول داریم 

در زمینه پسرزایی

درمان آزو اسپرم 

دوقلوزایی و موارد بسیار دیگر 

که همگی بدون مواد شیمیایی و با تغذیه ارائه میدهیم 

تو امضا ادرس هست 

من ماه بعد میخوام میکرو کنم،به خانومه طب سنتی نگفتم اخه میگفت دنبال ای وی افو اینجور چیزا نرین حالا ...

اطلاع ندارم گلم.نمیتونی صبرکنی ک با طب سنتی باردار بشی؟؟؟؟

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

درمان کم تحرکی اسپرم و کلا مشکلات مربوط ب اسپرم خرنوبِ.

بایدسه ماه مصرف بشه ک نتیجه بده