2777
2789
عنوان

کلاس زبان

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 146 پست
وای چرا

چون سطح زبانی هر دو سال جابجا میشه تا حدودی😂ما با شاگردامون طوری کار میکنیم که زمان بندی بشه ازمون بدن و از ایران برن‌مثلا. خیلی اگه زود ازمون بدن اونور به ضررشون میشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینه اش چقدره ؟

خصوصیا که باهات همون اول قرارداد میبندن براساس ساعت و روز و سطح خودت. اما سفیر مثلا کلاس های فشردش سه روز تو هفتس که هر ترم مثلا یک ماه تموم میشه.شهریه هاشم متغیر هست دیگه. باید بری بپرسی

خصوصیا که باهات همون اول قرارداد میبندن براساس ساعت و روز و سطح خودت. اما سفیر مثلا کلاس های فشردش س ...

من بهم گفتن هر ترم15جلسه اس نمیدونم خوبه یا نه

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
برای درس 

بيشتر تافل ولي بايد شرايط دانشگاه مورد نظرتو ببيني چه مدركي ميخواد عزيزم

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍
نه نمیدونم 😕

مثلا اونایی که خیلی کاربردیه و مهمه برا یه مکالمه 

مثل کلمات توی فرود گاه و رزو هتل  بلیت هواپیما و صحبت کردن کلا راجب همش

مثلا ادرس دادن و ادرس گرفتن

مثلا مریض میشی توضی بدی و بفهمی که کارایی که دکتر میگه انحام بده چیه

یا مثلا موقع خرید لباس بفهمی چنده ارزان تر هم میدن یا نه یا مثلا کوچیکه رنگشو دوست ندارن و.......

من که نگفتم سطحم پائینه ولی خب کلا منظورم این بود که یه ۷ یا ۸ سالی زمان میبره اگه فشرده نخونی

کلا واسه کسی که مبتدی هست تا برسه ادونس ۱۵۰۰ ساعت نیازه که حالا باید تقسیم کرد به تعداد روزا و... موفق باشی گلم😘ایشالا زبان دوم رو شروع کنی به خوندن🤗🤗

اره عزیزم. من مدرس زبان هستم☺

كدوم موسسه

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍
خانما کیا  موسسه سفیر میرن؟ راضی هستید؟؟تعیین سطحش چجوریه؟

من يك عدد ناراضي