2777
2789
عنوان

کلاس زبان

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 146 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا عزیزم؟میشه  بگید و راهنمایی کنید

اصلا از استاداش راضي نيستم اينهمه ك ميرم كلا يه استاد خوب داشتيم و تعطيلي ها خيليه ادم كلن يادش ميره

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍
عزیزم شما مدرس کدوم موسسه اید؟سفیر رو بیشتر قبول دارید یا کانون زبان؟

من خودم هم با کانون کار کردم هم با سفیر. قطعا بهتون سفیر رو پیشنهاد میکنم.خیلی متدهاشون به روزه و رو اسپیکینگ واقعا کار میشه

واقعا من لذت میبردم از کار تو اونجا الان یکی دو ترمه بخاطر دکترام که درگیر دانشگام و کلاس های کنکور و خصوصیم نمیرسم برم سفیر😔

مثلا اونایی که خیلی کاربردیه و مهمه برا یه مکالمه  مثل کلمات توی فرود گاه و رزو هتل  بلیت ...

اره اینجور مباحثو میخونیم بصورت کانورسیشن یا همون مکالمه و ریدینگ

کاش توی آینه چشمام قد و بالاتو می دیدی 💕
من خودم هم با کانون کار کردم هم با سفیر. قطعا بهتون سفیر رو پیشنهاد میکنم.خیلی متدهاشون به روزه و رو ...

عزیزم یه دنیا مرسی بابت راهنماییتون،بنظرتون بدون توجه به مسافت شعبه انقلاب بهتره یا تهرانپارس؟

یا رب از ابر هدایت برسان بارانی....
من خودم هم با کانون کار کردم هم با سفیر. قطعا بهتون سفیر رو پیشنهاد میکنم.خیلی متدهاشون به روزه و رو ...

عزیزم برای دکترا زبان انگلیسی کاربردی تره یا فرانسه؟

شما ترمیک  میرید یا فشرده؟؟ شعبه انقلابش چطوره؟

فشرده انقلاب رو نميدونم ولي فك كنم از همش بهتره

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍

من احتمالا فشرده میخوام برم،فشرده اش خوبه؟ کم کاری تو کیفیت تدریس نمیشه؟

یا رب از ابر هدایت برسان بارانی....
اصلا از استاداش راضي نيستم اينهمه ك ميرم كلا يه استاد خوب داشتيم و تعطيلي ها خيليه ادم كلن يادش ميره

بستگی به شعبش داره عزیز دلم. اگه تهران هستید خیلی ازین شکایتا شنیدم و واقعا متاسف شدم. بعد اینم بهتون بگم‌هرکسی یه مدل استاد رو خوب میدونه ولی کلا شما فکر نکن‌معلماش همینطوری میان میشن معلم. ازمون های کتبی و شفاهی و مصاحبه هاشون فوق العاده سخته بعدشم دوره های مختلف دارن فواصل کلاساشون. باز بنظرم شکایتی هست حتما به سوپروایزر اونجا مراجعه کنید چون شما زبان اموزید و حقتونه از تمام زمانتون به نحو احسن استفاده کنید.