2777
2789
عنوان

کلاس زبان

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 146 پست
بیسیک وانی ؟

نفهمیدم یعنی چی🙈

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط حدود ۴ سال زمان دارم،  این دوره های فشرده که میذارن چطوریه ؟

عزیزم شما باید زمان بندی درست داشته باشی و معلم خصوصی قطعا بیشتر بهت کمک میکنه.اگر هزینش هم زیاده باید بری موسسه ای مثل سفیر دوره های فشرده اش رو بگذرونی.

منظورم سطحت بود Basic 1 تو کانون زبان اولین مرحله اس 

آره قراره از سطح اول شروع کنم زبانم خیلی ضعیفه 

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
الان شما کامل مکالمه میتونی کنی ؟

نه کامل کامل ولی در حدی که بفهمم چی میگه یا تو یه کشور خارجی بتونم منظورمو برسونم و کار های روزمره انجام بدم میتونم ولی خب خیلی وقت هام هم از تو فیل های انگلیسی نمیفهمم چی میگن من بیشتر اموزشگاهم روی نکالمه کاربردی کار میکنه میدونی که چیه؟

یعنی آیلتس بهتره؟ 

هيچكدوم بهتر و بدتر نيست جفتش خوبه ولي بستگي داره واسه چه موردي بخواي استفاده كني

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍