سلام خانمومای گل من میخوام برم کلاس زبان البته قبلا هم یکی دو ترم رفتم ولی چون علاقه نداشتم ولش کردم الان مجبورم و باید حتما حتما یاد بگیرم ، تافل گرفتن چقد زمان میبره؟ چیکار کنم علاقه مندبشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من فقط حدود ۴ سال زمان دارم، این دوره های فشرده که میذارن چطوریه ؟
عزیزم شما باید زمان بندی درست داشته باشی و معلم خصوصی قطعا بیشتر بهت کمک میکنه.اگر هزینش هم زیاده باید بری موسسه ای مثل سفیر دوره های فشرده اش رو بگذرونی.
نه کامل کامل ولی در حدی که بفهمم چی میگه یا تو یه کشور خارجی بتونم منظورمو برسونم و کار های روزمره انجام بدم میتونم ولی خب خیلی وقت هام هم از تو فیل های انگلیسی نمیفهمم چی میگن من بیشتر اموزشگاهم روی نکالمه کاربردی کار میکنه میدونی که چیه؟
هيچكدوم بهتر و بدتر نيست جفتش خوبه ولي بستگي داره واسه چه موردي بخواي استفاده كني
با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️ 📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍