2777
2789
دوستم من بابت تمام لحطاتی ک پای رمان خوندن هدر دادم حسرت میخورم...کاش اون زمان ک اون همه فرصت کتاب خ ...

قمار باز ،بادبادک باز ،مسلخ،جنایات ومکافات اینا واقعا ارزش خوندن داشتن عاشقشونم اما الان میخوام عاشقونه بخونم😕

دوستم من بابت تمام لحطاتی ک پای رمان خوندن هدر دادم حسرت میخورم...کاش اون زمان ک اون همه فرصت کتاب خ ...

خب رمان خوندن یه جور سرگرمیه. یه کار لذت بخش نه لزوما مفید

برای عبور از ترسهایت با آنها مواجه شو  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قمار باز ،بادبادک باز ،مسلخ،جنایات ومکافات اینا واقعا ارزش خوندن داشتن عاشقشونم اما الان میخوام عاشق ...

عاشقانه دیگه بدتر..

فقط حس خلا ی رابطه عاشقونه رو میندازه تو دلت. اگرم متاهل باشی آفتش اینه ک هی همسرتو با قهرمان داستان مقایسه کنی...

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

من الان دارم شوهر آهو خانوم رو میخونم.

خوبه

هفته ی پیش سووشون رو تموم کردم.

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
صد سال تنهایی  بینوایان  گوژ پشت نتردام  جای خالی سلوچ  کلیدر

صدسال تنهایی خوبه؟توبرناممه بخرم انشااله.

کلیدر درباره چیه؟قشنگه؟

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
صدسال تنهایی خوبه؟توبرناممه بخرم انشااله. کلیدر درباره چیه؟قشنگه؟

صدسال تنهایی عالیه عزیزم حتما بخون 

کلیدر  جزو طولانی ترین رمان های جهانه بهترین اثر محمود دولت ابادی درباره ی خانواده کورد که به سبزوار سفر میکنن فضاشم سیاسی ولی خیلی خوبه

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
صدسال تنهایی خوبه؟توبرناممه بخرم انشااله. کلیدر درباره چیه؟قشنگه؟

اگه به رمان کلاسیک علاقه داری بخون صدسال  واسه من کسل کننده بوده نصفه ولش کردم

تو آن گل مریم سپیدی... بی تو دلم  شوری و امیدی ....دیگر به فردا ندارد 
اگه به رمان کلاسیک علاقه داری بخون صدسال  واسه من کسل کننده بوده نصفه ولش کردم

مرسی

ولی تعریفش رو خیلی شنیدم  سلیقه ابه البته

صدسال تنهایی عالیه عزیزم حتما بخون  کلیدر  جزو طولانی ترین رمان های جهانه بهترین اثر محمو ...

ممنونم الان چندتا کتاب نخونده دارم تو اولین فرصت تهیه میکنم و میخونم انشااله