2777
2789
لابد زیر سن قانونی بودی یا وکیلت وکیل نبوده. غیر از این نیازی به هیچ اجازه ای نیس‌

۲۱ سالمه ... عزیزم زن برای خروج از کشور نیاز به اجازه همسر داره ... اینکه دیگه چیز خیلی واضح و عمومی هست ...

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
اگر خودتو به ۱۰۰ قسمت نامساوی تقسیم کنی بازهم فایده نداره ، هر ۵ سال که مهلت گذرنامه تموم شه باید هم ...

عزیزم دارم راجب شروط ضمن عقد حرف میزنم

اگه توی شروط ضمن عقد این حق رو بگیری دیگه نیاز نیست

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قانون ما همش مسخرست کلا زن رو ناقص العقل میدونه(خودشونن😐) کلا تک تکش برضد زن هست

زن نصف یک مرد ارث میگیره 

حق حضانت فرزند رو نداره

حق انتخاب مسکن نداره

حق خروج از کشور نداره 

موقع عدله دوتا زن مساویه یک مرد 

دیش نصف یک مرده

و.......

واقعا بی انصافیه فقط اینجا جا داره ک بگیم خاااااک✋

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
قانون ما همش مسخرست کلا زن رو ناقص العقل میدونه(خودشونن😐) کلا تک تکش برضد زن هست زن نصف یک مرد ارث ...

😡😧 ... هووووف

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
گفتین اجازه پدر

اجازه پدرو مطمان نیستم حتما همونه که شما میگین

عزیزم دارم راجب شروط ضمن عقد حرف میزنم اگه توی شروط ضمن عقد این حق رو بگیری دیگه نیاز نیست

هی وای من، کجای کاری عزیزمن ، الان توی عقدنامه من قیدشده همین اجازه یی که شمامیگی نوشته شده امضاشده مهر محضرخورده من ۷ ساله اجازه خروج ندارم ۲ ساله دادگاه دارم فقط میگن فرم محضری رضایت خروج ازکشور رو همسرت باید توی محضرامضاکنه  

شوهرمن چندسال هست که مجهوالمکان هست 

اگر خدابخواد بعدازچندسال دوندگی توی دادگاها الان قاضی رای داده

پس عملا میبینیم که تمام شروط ضمن عقد فقط یه گول زدن خانومها هست ، تمام

تمام نا تمام من
با تو تمام می شوم ..
قانون ما همش مسخرست کلا زن رو ناقص العقل میدونه(خودشونن😐) کلا تک تکش برضد زن هست زن نصف یک مرد ارث ...

با گوشت وپوست خون خودم حس کردم تمام این موارد رو

الان دیگه حاضرم سگ بدنیا بیام ولی یک زن نباشم

تمام نا تمام من
با تو تمام می شوم ..
هی وای من، کجای کاری عزیزمن ، الان توی عقدنامه من قیدشده همین اجازه یی که شمامیگی نوشته شده امضاشده ...

مگ  چند وقت از مود خبوی نباشه زن حق خیلی چیزارو بدست نمیاره؟

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.

اشکالی نداره همش برای محافظت از خودمونه!

ما که عقلمون نمیرسه چی برامون خوبه چی بده 

ما مرواریدیم جواهریم پرنسسیم😷

بیداد ظالمان شما نیز بگذرد
اشکالی نداره همش برای محافظت از خودمونه! ما که عقلمون نمیرسه چی برامون خوبه چی بده  ما مرواری ...

اوف پرنسسیمون بخوره تو سرمون   

عزیزم من خودم برای پاسپورت اقدام کردم گفتند یا باید روی پاسپورت بابات بگیری یا باید وکالت محضری از ر ...

اون برا قبلا بوده حتما.الان اینجوری شده .زیر 18 سال هم پسر هم دختر رضایت پدر میخواد بالای 18 سال نمیخواد

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)