2777
2789

تو رو خدا قبل عقد حق خروج کشورو از همسرتون بگیرید.خدایی خیلی توهینه

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالبه

یه دختر 18 ساله میتونه بی اذن پدر از مملکت خارج بشه ولی مادر همین دختر، حتی اگر 60 سالش باشه باید از پدر همین دختر اذن بگیره.....

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.

من موقع مجردی پاسپورت گرفتم,بعد ازعقدم می خواستم با پدرو مادر همسرم خارج از کشور برم,همسرم نمی تونست توی اون تاریخ بیاد ,پرسیدم گفتند چون قبلاپاسپورت گرفتی نمی خواد اجازه خروج همسر ,بعدش ویزا بهم ندادند دیگه زمان هم نداشتم که اجازه خروج رو همسرم بهم بده خلاصه نرفتم ,البته از اول هم راضی نبودم ,نرفتم و خوشحالم شد چون دلم می خواست با همسرم برم,

هردوش میشه. پ پاسپورت برا چی میگیرن

من از وکیل پرسیدم عزیزم 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
من اجازه همسرم محضری گرفتم. یه فرم بود که همسرم پر کرد دوتا گزینه بود پدر متقاضی و همسر متقاضی من ا ...

نه عزیزم من خودم مجرد بودم هم پاس گرفتم و هم خروج. اذن نمی خواست

ولی از وقتی شوهر کردم برای بیرون رفتن از خونه هم همسر اجازه باید بده تا چه رسد خروج از کشور

من الان داخل کشور هم، تا شهر بغلی هم نمیتونم برم

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.
جالبه یه دختر 18 ساله میتونه بی اذن پدر از مملکت خارج بشه ولی مادر همین دختر، حتی اگر 60 سالش باشه ...

این یعنی دختر بعد ازدواج عقلشو از دست میده و نیاز به ولی داره دور از جون جمع 

چنان آن‌ها را ترغیب به گذشته و فقر و مرده پرستی و گریه و وافور و توسری می‌کنیم که دست روی دستشان بگذارند و بگویند، باید دستی از غیب برون آید و کاری بکند!
این یعنی دختر بعد ازدواج عقلشو از دست میده و نیاز به ولی داره دور از جون جمع 

الان بهمسرم میگفتم، انچنان مدافعانه میگه؛ زن در عقد هست ولی دختر پیمان و عقد نداره.

شک ندارم خودش هم تو دلش میخنده به حرفش...

تو رو خدا قبل عقد حق خروج کشورو از همسرتون بگیرید.خدایی خیلی توهینه

اگر خودتو به ۱۰۰ قسمت نامساوی تقسیم کنی بازهم فایده نداره ، هر ۵ سال که مهلت گذرنامه تموم شه باید همسربیاد رضایت محضری خروج ازکشوربده

تمام نا تمام من
با تو تمام می شوم ..