2777
2789
قانون ما همش مسخرست کلا زن رو ناقص العقل میدونه(خودشونن😐) کلا تک تکش برضد زن هست زن نصف یک مرد ارث ...

قضیه دیه رو اینجوری شنیدم که میگن چون مرد نان آور خانوادست به خاطر همین دیه مرد بیشتره.ولی خب خیلی از خانواده ها زن نان آوره باید یه فکری هم به حال این قضیه میکردن.بعد حضانت فرزند هم چون دخل و خرج بچه و هزینه هاش بر عهده ی پدره به خاطر همین حضانتشو دادن به پدر

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالبه یه دختر 18 ساله میتونه بی اذن پدر از مملکت خارج بشه ولی مادر همین دختر، حتی اگر 60 سالش باشه ...

ها ها ها الان من میتونم از کشور خارج بشم😎مامانمم طلاقشو از بابام میگیرم میبرمش با خودم😙😘

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
قضیه دیه رو اینجوری شنیدم که میگن چون مرد نان آور خانوادست به خاطر همین دیه مرد بیشتره.ولی خب خیلی ا ...

دیه ک مساوی شد

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.
اشکالی نداره همش برای محافظت از خودمونه! ما که عقلمون نمیرسه چی برامون خوبه چی بده  ما مرواری ...

من از 18 سالگی ک رفتم دانشگاه شهر دیگری بودم تا دکترا.

حتی کارم هم یه شهر دیگه است.

اون وقت جناب همسر ، هروقت بخواد اجازه نمیده من برم مسافرت بی ایشون ...

البته من می پذیرم چون چاره ای ندارم ولی زور داره ک فکر میکنه جامعه حتی برای منم خرابه و من توانایی مراقبت از خودم را ندارم.

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.
دیه ک مساوی شد

ااا خب من نمیدونستم😘

حق کدوم چیز؟

حق طلاق خروج از کشور خعلی دقیق نمیدونم

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
حق طلاق خروج از کشور خعلی دقیق نمیدونم

حق طلاق ، درصورت مفقودالمکان بودن شوهر که به دادگاه ثابت بشه ، من دوسال هست که درگیردادگاه هستم بعدازدوندگی های زیاد رای دادن تونستم که بگیرم ، بعد ازثبت طلاق ، طلاقنامه رو میبرین اداره گذرنامه راسا بااجازه دادگاه یا مقام دادستانی گذرنامه اخذ میشود 

یعنی پوشیدن کفش اهنی  انداختن جل خر بربدن میتوانین به بدیهیترین حقوق یک زن برسین

تمام نا تمام من
با تو تمام می شوم ..
حق طلاق ، درصورت مفقودالمکان بودن شوهر که به دادگاه ثابت بشه ، من دوسال هست که درگیردادگاه هستم بعدا ...

ناراحت شدم خدا نکنه ادم گیر نااهلش بیفته

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
من از 18 سالگی ک رفتم دانشگاه شهر دیگری بودم تا دکترا. حتی کارم هم یه شهر دیگه است. اون وقت جناب ه ...

زن ها توانایی مراقبت از خودشون رو دارن چون بهشون یاد ندادن و اجازه ندادن نمیتونن این کار رو بکنن

نه عزیزم من خودم مجرد بودم هم پاس گرفتم و هم خروج. اذن نمی خواست ولی از وقتی شوهر کردم برای بیرون ر ...

سلام به نظرم برو یه شوهر دیگه کن که بهت اجازه ی همه جا رفتن رو بده