2777
2789
وا بالای ۱۸سال نمیتونه بی اجازه بره اونور؟ چرا؟

قانون ماست دیگه ... بعد ازدواجم بدون اجازه شوهر نمیتونه ...

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
معلومه که می تونه بگیره  خود من گرفتم ده بارم بیش‌تر بدون اجازه پدر خارج از کشور رفتم

خوشبحالت..

سلام به دوستان نی نی سایت❤...خدا اگه می‌خواست ما گیاه خوار باشیم، به جا اینکه برا حضرت ابراهیم از آسمون گوسفند بفرسته، کلم بروکلی میفرستاد😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من خودم برای پاسپورت اقدام کردم گفتند یا باید روی پاسپورت بابات بگیری یا باید وکالت محضری از ر ...

من رفتم گرفتم اصلا همچین چیزایی نبود فقط و فقط اطلاعات خودم همین

جالبه! چون برای من اجازه همسرم واحب بود و فرم پر کرد.

زن متاهل بله.اجازه شوهرش باید باشه.

چنان آن‌ها را ترغیب به گذشته و فقر و مرده پرستی و گریه و وافور و توسری می‌کنیم که دست روی دستشان بگذارند و بگویند، باید دستی از غیب برون آید و کاری بکند!
عزیزم من خودم برای پاسپورت اقدام کردم گفتند یا باید روی پاسپورت بابات بگیری یا باید وکالت محضری از ر ...

عزیزم شاید قانون عوض شده.میبینین که چی گفته تو پیام 

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo
تو سایت خیلی بحث میکنن راجع بهش

اره عزیزم بخصوص تو تاپیکی ک خودت زدی.

سلام به دوستان نی نی سایت❤...خدا اگه می‌خواست ما گیاه خوار باشیم، به جا اینکه برا حضرت ابراهیم از آسمون گوسفند بفرسته، کلم بروکلی میفرستاد😂😂
متاهلا اره نیاز ب اجازه داره

برای مرداام همینطوره؟

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.