2777
2789
یه سال خوردی موندهاخه من خیلی تنبلم و معمولا خونه بابام خوش خوشانمه میترسم زود خسته شم اینطوریم ک چو ...

کارای خونه اونقدرا که بقیه میگن زیاد و وحشتناک نیست میتونی برنامه ریزی کنی هفته ای دوبار دوساعت وقت بذاری به خونه برسی 

غذا هم من خودم اول بلد نبودم کم کم یاد گرفتم شوهرت باید صبور باشه😁

🤍🐼🥥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارای خونه اونقدرا که بقیه میگن زیاد و وحشتناک نیست میتونی برنامه ریزی کنی هفته ای دوبار دوساعت وقت ...

نمیدونم ذهنم درگیرشه دوس دارم برم خونه خودم چون اون سمت باشگاه و این چیزا نزدیک خونه هست اما اینجا باید محله های اطراف برم و سخته رفت و امد برام 

من وسواس شدید دارم مخصوصا وسواس به بیماری برا من تا حدودی ارثیه از بچگی عجیب غریب بودم حالا که بماند ...

عزیزم امیدوارم هرچه زودتر مشکلت حل بشه 

خودت بخوای زیر نظر یه پزشک خوب میتونی همه چیو کنترل کنی سخته ولی نشد نداره

🤍🐼🥥
نمیدونم ذهنم درگیرشه دوس دارم برم خونه خودم چون اون سمت باشگاه و این چیزا نزدیک خونه هست اما اینجا ب ...

نگران نباش من یه مدت شاغل هم بودم 

۶ صبح تا ۶ عصر سرکار بودم و اوج امتحانام بود سختتت بود رسیدن به همش ولی شدنیه🥲

🤍🐼🥥
عزیزم امیدوارم هرچه زودتر مشکلت حل بشه خودت بخوای زیر نظر یه پزشک خوب میتونی همه چیو کنترل کنی سخته ...

مرسی عزیزم خیلی سعی کردم خودم حال خودمو خوب کنم تا الان که نمردم یعنی ارادههههه کردمااا فعلا که خوبم ببینیم چی میشه😂

مرسی عزیزم خیلی سعی کردم خودم حال خودمو خوب کنم تا الان که نمردم یعنی ارادههههه کردمااا فعلا که خوبم ...

واقعاا هم ادم باید خودش به داد خودش برسه هیچکس واسه ادم کاری نمیکنه یعنی کاری هم از دستشون برنمیاد

منم دارم سعی میکنم خودم حال خودمو خوب کنم سخته دارم میترکم ولی چاره ای نیست کاری نکنم دیوونه میشم 

🤍🐼🥥