2777
2789
شما چه بيمه اي هستين؟مثلا بخوام ماهي ٥٠بدم چطوريه؟

پاسارگاد

پیشنهادم به کسایی که بیمه میشن از روی توان پرداختشون هست، اگه بیشتر از این نمیتونید، خوبه

من عمه ام ۵ ماه پیش بیمه شد، متاسفانه ۲۰ رو  پیش مشخص شد سرطان داره من اون زمان خیلی اصرار کردم حق بیمه رو زیاد کنه ولی گوش نکرد، الان میگه کاش گوش میکردم حرفت رو. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاسارگاد پیشنهادم به کسایی که بیمه میشن از روی توان پرداختشون هست، اگه بیشتر از این نمیتونید، خوبه ...

بعد چند وقت بهت برميگردونن پولو

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍
هر کی میتونه انجام بده ولی ما دیگه به دلمون بد افتاده

عزیزم به دلت بده راه نده، نیمه پر لیوان رو ببین، اونا عمرشون به دنیا نبوده، به این فکر کن  بیمه به وارثاشون دیه فوت داده، و شاید اون پول کمک حال وارث شده

خوندم ممنون...فقط شرایط بیمه ها باهم یکی هست یا نه...چون من شهرستانم فک میکنم انتخابم مخدوده 

نه فرق میکنه، سامان، پاسارگاد و پارسیان بهتره، ایران در مقایسه با اینا خیلی ضعیفه

خودتون مشخص میکنید سالش رو ولی هر چی سال بیشتر باشه به نفع شماست، چون تصاعدی سود بهش تعلق میگیره

مثلا ماهي صد بدم بعد ده سال چقد بهم تعلق ميگيره

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍
مثلا ماهي صد بدم بعد ده سال چقد بهم تعلق ميگيره

بعد ۱۵ سال مجمع پولتون میشه ۳۸ میلیون ولی بیمه با سود ۱۱۰ میلیون میده

ولی همون پول اگه ۲۰ ساله باشه بیمه ۳۱۴ میلیون میده

اگه ۲۵ ساله باشه ۸۵۰ میلیون

به تصاعد دقت کنید هر ۵ سال که بیشتر میمونه دریافتیتون بیشتر میشه

بعد ۱۵ سال مجمع پولتون میشه ۳۸ میلیون ولی بیمه با سود ۱۱۰ میلیون میده ولی همون پول اگه ۲۰ ساله باشه ...

اونوقت اينكه هي پول داره بي ارزش ميشه و ده سال ديگه شايد صد مليون ب هيچ كاري نياد حساب شده؟

اونوقت اينكه هي پول داره بي ارزش ميشه و ده سال ديگه شايد صد مليون ب هيچ كاري نياد حساب شده؟

شما انتظارتون چیه؟ شما که کل درامدتون رو به بیمه نمیدید، شما دارید یه هزینه ناچیزی میکنید عوضش کلی خدمات میگیرید، بله اگه میخاید ارزش پولتون حفظ شه باید افزایش سالیانه تون رو بالا بزنید مثلا ۲۵ درصد، امسال ۱۰۰ تومن حق بیما میدید سال دیکه ۱۲۵ تومن بدید، اینطوری میتونید با تورم پیش برید